Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hímsoviniszta férfiak mit várnak el a nőktől?
'azt hívod te k..nak az utcán aki jól néz ki, divatos drága ruhákban járkál és tudod hogy te sosem kaphatnád meg.'
Ugyanerre gondoltam!:D Épp ezért kértem a bővebb kifejtést, de úgy látszik, valamiért nem hajlandó eleget tenni neki. Na mindegy, ez csak erősíti a feltételezésünket.
Amúgy (63%-osnak mondom) eltaláltad, nem vagyok pesti. Na és? Ha minden nő k*rva lenne nemcsak az ottaniaknak kéne úgy viselkedniük, nem? Mellesleg 4 évvel ezelőttig napi szinten jártam BP-re, és érdekes módon ott sem láttam valami gyakran ribancos csajokat, talán egy évben egyet. Tényleg nem tudom, miről beszélsz.
Még te kéred ki magadnak? B*szki, mi ez, ha nem általánosítás?:
'Mind1-ik nő elvárja hogy tiszteljük őket,meg minden,miközben mind1-ik úgy viselkedik mint egy ku*va.'
A "mindegyik nő" kategóriába anyád és a többi nőnemű rokonod is beletartozik. Ja, hogy ők kivételek? Ha találkoztál már egy-két kivétellel, miért nem hiszed el, hogy lehet több is? Vagy mégis elhiszed? Akkor miért generalizálsz?
Saját magadnak is ellentmondasz. Hihetetlen vagy.
Én 22 éves vagyok, most írok ide először és nem vagyok hímsoviniszta, hiszem, hogy néhány nő még normális. Viszont tény, h egyre több igenis sokat képzel magáról. Mert engem is aláztak már meg nők több éven keresztül, pedig én semmit nem csináltam, mindig is visszahúzódó voltam.
És sajnálom, ha kétkedve állok a női nemhez, de nem tudok bennük maradéktalanul megbízni. Ez van. Talán ha nem szívattak volna és nem vágnak át ok nélkül, mert ők megtehetik, akkor máshogy állnék hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!