Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hímsoviniszta férfiak mit várnak el a nőktől?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 20:34
1/42 anonim válasza:
Főzést, mosást, takarítást. Házimunkát.
3/42 anonim válasza:
Azt, hogy reggel úgy menjenek el, hogy lehetőleg ne ébresszenek fel.
5/42 Moszuke válasza:
meghatódtam a válaszokon *szip-szip*
büszke vagyok rá, hogy vannak ilyen férfi társaim!
hm.. viszont a mai lányok nagy része nem nagyon 2ért" a fent említett dolgokhoz:D ergo mit kell már megint a férfiaknak tenniük? betanítani a nőket..
minden teher szegény "minket" nyom!:(
6/42 anonim válasza:
Szolgaságot meg csicskamunkát. Az más dolog, hogy ezt nem kapják meg a nőktől, mert a nők már egyedül is el tudják magukat tartani, nem szorulnak rá a pasikra, másrészt meg amit a régi időkben elvártak a nőktől, azt már nem is tudja nyújtani a legtöbb nő.
7/42 anonim válasza:
Kussoljanak,ne pofázzanak feleslegesen,főleg ne hülyeségekről,ne vihorásszanak,próbálljanak meg viszonylag normálisan viselkedni.
8/42 anonim válasza:
gratulálok nektek..majd néztek nagyokat ha szépen ott hagynak a csajok titeket.. szánalmas..
9/42 anonim válasza:
szerintem meg azokat kell becsülni akik hímsoviniszták (mint én), mert őket nem tudják olyan könnyen átverni a beképzelt-egoista-idióta nők. Aki nem potenciális célpont, azt lese szarjuk, de ugyanúgy lehetünk mi is szerelmesek stb... akivel kivételezünk ;-) szóval ez van lányok, nem minden úgy van, ahogy ti akarjátok, be kellene vezetni a csadoros megoldást mint Indiában ^^
10/42 anonim válasza:
Utolsó az ász ! :D
Utolsó elöttinek meg,hülyeség amit ír,legtöbb férfi azért lesz soviniszta mert sokat csalódott a nőkben,vagy mindig kosarat kapott.És vannak olyan nők akiknek bejönnek az ilyen férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!