Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A hímsoviniszta férfiak mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hímsoviniszta férfiak mit várnak el a nőktől?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 20:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
akkor legyetek melegek!!!! de ne a nőket alázzátok már..
2011. jún. 19. 20:56
 12/42 anonim ***** válasza:
14%
Ha ők alázhattak minket egykor,mi miért ne ? Különben is ahogy viselkednek megérdemlik !
2011. jún. 20. 18:35
 13/42 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó, te miről beszélsz? Többezer éve csak a férfiak alázzák a nőket (legalábbis a mi kultúránkban), még a büdös életben nem működött fordítva a dolog.

Na mindegy, én sosem fogom megérteni a sovinisztákat, legyenek bármilyen neműek. Szerintem baromság az egész.

Kérdezőnek: moss, főzz, takaríts, kussolj és engedd magad megb*szni, ha épp ahhoz van kedvük.

2011. jún. 22. 21:10
 14/42 anonim ***** válasza:
33%

18:35, miért, hogy viselkednek?

(Utolsó voltam.)

2011. jún. 22. 21:11
 15/42 anonim ***** válasza:
25%
Nézz szét az utcán,szórakozóhelyen van a facebookon,vagy bárhol.Mintha nem ebben a világban élnél.
2011. jún. 25. 17:29
 16/42 anonim ***** válasza:
80%
A hímsoviniszta pasikról az a véleméyem, hogy annyira életképtelenek, hogy még házimunkát sem képesek csinálni, azt is a nőtől várnák el. Nos menjetek vissza lakni anyucihoz, ő majd kiszolgál, jah és legyetek buz.ik... egyébként tapasztalat a legtöbb így gondolkodú pasi egyáltalán nem vonzó, izmos, hanem egy elhízott, szőrös, igénytelen f@sz, és még ők csodálkoznak hpgy nem kellenek a nőknek...
2011. aug. 24. 16:10
 17/42 anonim ***** válasza:
86%
06-25 17:29, baromi okos ember lehetsz, ha pár 14 éves fap*csa miatt elítéled az egész női nemet. Amúgy az utcán és a szórakozóhelyen a srácok sem különbek, úgyhogy nem értem, mit pattogsz.
2011. aug. 24. 16:16
 18/42 anonim ***** válasza:
15%
Elösször is én nem pattogok,és az utcán nem csak a 14 évesek a ku*vák,hanem a 25-30 évesek is.Mind1-ik nő elvárja hogy tiszteljük őket,meg minden,miközben mind1-ik úgy viselkedik mint egy ku*va.Ja és nagy fas*ság ez a sztereotípia hogy a kövér szőrös pasik a soviniszták.Ez nem kinézettül függ,ez gondolkodásban nyilvánul meg.
2011. szept. 1. 00:24
 19/42 anonim ***** válasza:
78%
00:24 ez a felfogás annyira gyerekes, egyszerűen nevetséges. Remélem még sok nő meg fog alázni, mert már bocs, de ezt érdemled. Tudod ha azért mert (gondolom) pár nőben csalódtál, és ezért most az összeshez így állsz hozzá még esélyt sem adsz magadnak hogy találj egy normális nőt, mert ők az ilyen "férfiakat" mint te kerülik.
2011. szept. 1. 17:50
 20/42 anonim ***** válasza:
83%
Így van, 17:50. Én konkrétan még egy k*rvásan kinéző és viselkedő nőt sem láttam az utcán, nem tudom, hol élsz te. Vagy nálad mit jelent a k*rvás? Ezt kifejthetnéd bővebben is. Amúgy az már más tészta, hogy a szórakozóhelyeken mi megy, diszkózni nyilván nem a normális, intelligens és kulturált lányok járnak.
2011. szept. 1. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!