Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen uncsik?
Lányokhoz szólnék. Miért van az, hogy a srácoknak csupán kedveskedniük kell nektek és aztán összejöttök, párkapcsolatotok lesz velük vagy csak szexeltek? Sok ilyen csajom lehetett volna már, de olyan unalmas, miért nem lehet egy kicsit "vadászni" úgy értem marni egymást, miért csak a kedveskedés számít? Olyan unalmas és monoton, mondhatni 1 séma, hogy odamegy egy srác elereszt pár poénos bókot és akkor hú de aranyos és lesz is valami.
Én egyáltalán nem ezt csinálnám ha lenne kiszemeltem, hanem szórakoznék vele, szekálnám, kiforgatnám a szavait és közben úgy néznék, hogy tudja, hogy akarom őt. De egyszerűen nincs ilyen lány, mert mindenkit levesz a lábáról pár bók, annyira UNALMAS. Így szerezhetnék én is csajt, de akkor már inkább a jobb kezem.. oh bocsi, a bal, én azzal szoktam...
21:13
Ki kérte? Csak egy észrevétel volt...
en is pont ilyen vagyok,szeretem szekalni,kiforditani a szavait a lanynak :D anyyit tudok tanacsolni,hogy ne egybol ezt csinald,elobb vard h megismerjen,ha egybol szekalod akkor bunkonak tarthat,de ha megismer es tudja h milyen is vagy akkor mar mas....
a volt csajomat is szokat szivatgattam,persze mindig ellenkezett es megjegyezte h mijen gonosz vagyok ,de azert jol esett neki es nem unta magat :D
nem kell eltulozni persze de azert jol feldobja a dolgot szerintem
21f
Na én nem értelek.
Azon panaszkodsz,hogy unalmasak a lányok, és nem bírod, ha valaki odadobja magát, de küzdeni se vagy hajlandó értek.
Hát csezzeg, akkor mit akarsz?
15:18
Attól, hogy megdugsz valakit, mert izgató a teste és nem utasítod vissza még nem biztos, hogy izgatni fog a személyisége. És nem mondtam azt, hogy ez velem olyan sűrűn megesne, csak tehetném a fejem és sikerülne, de nem teszem.
És nem mondtam, hogy nem harcolnék ha látnám értelmét...
17:40
Amennyiben? :o :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!