Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?
Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD
Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!
(Na jó ez félig vicc volt) :)
25/L
"belülről rohad" Na ez mindent megmagyaráz.
Ehhez már nincs több hozzáfűznivalóm
Atya ég, melyik volt az a beteg kommentelő, aki végignézte a Malena-t, és az jött le neki, hogy a végén jól megbüntették a büdös ribancot??? Te jó ég...
Bocs, tudom, hogy nem kéne kommentekre válaszolni, de nekem az a film kicsavarta az összes belső szervemet, mert annyira tényleg így van, hogy ha egy nő szép, az nem lehet egyszerűen hűséges és kedves, mert a többi nő kiútálja, hogy biztos direkt csavarja el minden pasi fejét, a pasik meg mind meg akarják szerezni és mind szeretik azt hazudni, hogy már meg is szerezték. Aki nem látott még ilyet (ha nem is ilyen szélsőségesen durva formában), az süketvak, komolyan, aki meg végignézi ezt a filmet, és ez jön le neki, az tényleg abba a csürhébe tartozna, aki könyörtelenül rákényszerítette, hogy álljon qrvának, sőt, már előtte is aként bánt vele - és aztán meglincselte érte a végén...
Azt mondják, van egy afrikai törzs, ahol a nagy mellű lányok mellét a saját szüleik csonkolják meg - mert ha úgy marad, akkor hivatalosan mindenki által megerőszakolható préda lesz felnőtt korában.
Gyönyörű.
A kérdező meg tényleg fura, hogy feltette ezt a kérdést, úgy értem, az rendben van, hogy mivel nem csak a külső érdekel, nem a randi _előtt_, hanem utána dobja a srácokat, magyarul ad nekik esélyt... de hogy mit talál azon meglepőnek, hogy a srácok nem gondolják meg magukat...? a srácok a külső alapján hívták randizni, az meg nem változik meg néhány óra alatt...
(a srácok egyébként nem egy randi, hanem egy dugás után dobják azokat a lányokat, akikkel úgy érzik, nem illenek össze; ez miért jobb? kérdező, te meg azért nem kapod meg az elutasítást, mert nem juttok el a dugásig... próbáld csak ki!)
Küldj egy képet aztán meglátjuk bele férsz-e nálam.
Vagy ha akarod elmondom min kellene változtatnod magadon ahhoz, hogy förtelemesen visszataszító és ocsmány legyél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!