Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?
Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD
Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!
(Na jó ez félig vicc volt) :)
25/L
Istenem, úgy imádom az ilyen embreket, akiknek ez a legnagyobb problémájuk! Ezt nem szokás megkérdezni, hanem egyszerűen örülni kell neki! Meg hogy isteni érzés. Ha ennyire tetszik, akkor kezdjetek el zabálni vagy drogozni, tetováltassátok tele a testetek 90%-át, legyetek koszosak és igénytelenek és máris teljes a siker!
Egyébként pedig, kedves kérdező, azt tanácsolom neke, hogy ne szállj el annyira magadtól! Most valóban élvezed a hatalmadat, de ne feledd, hogy egyszer te is leszel majd idősebb és akkor pont te vágyakoznál az olyan férfiak után, mint akiket most kikosarazol. Csakhogy akkor már ők nem fognak foglalkozni veled, mert a férfi nem felejt, ahogyan egy nő sem.
Mármint a második sorban arra reagáltam, hogy isteni érzésnek tituláljátok, ha nem érdeklődik valaki nőként irántatok. Sokan a fél karjukat odadnák azért, hogy így tudjanak hódítani.Egyébként írtam is ki egy kérdést korábban, ahol pont ez volt a kérdés. Ti sem tudjátok már nagy jódolgotokban, hogy mit csináljatok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__99902..
13.36
Miért kell vele együttérezni? Idejön dicsekedni, mikor manapság annyi a magányos ember, akik az ő sikereinek a töredékétől is a mennyországban éreznék magukat!
Azt pedig elmondanám, hogy egy szép nő megoldhatja, hogy kevésbé nyomuljanak rá, ha akarja, míg egy csúnya azt nem, hogy vonzó legyen a férfiak szemében.
Egyébként férfi vagyok, nem elkeseredett nő, csak nekem van empátiám és lelkem, amely tulajdonságok a tisztelt kérdezőből láthatóan hiányoznak.
persze nyilván örülök ennek,hálát adok érte Istennek. Csak kicsit olyan csömöröm lesz ettől
eddig egyetlenegy férfi mozgatott meg,és ő pont azzal hogy nem nyomult,nem lehetett rajta elmenni hogy akkormost mi van
na,őt hihetetlen erővel próbáltam meghóditani.
sikerült is,de csak rövid időre. Családja volt. De ez már másik történet.
Látom vannak akik értik mire gondolok
sokkal izgibb szerintem ,ha egy pasiért küzdeni kell,mintha ömleng hogy jaj de szép vagy,az ugy nem izgalmas.Nem tom értitek-e
Ja,és 30 évesen sem leszek még ráncos,nem tom miről beszéltek. Most is kb.22-nek néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!