Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az, hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?

Figyelt kérdés

Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD

Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!

(Na jó ez félig vicc volt) :)

25/L

2010. nov. 10. 12:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
14%
kerdezo,en is igy vagyok ezzel.es en sem ertem ha valaki szep hogy lehetseges hogy mindenki ugy nezi mintha o lenne az egyetlen csaj ezen a vilagon,es senki nem utasitja el.amde mondok jobbat. keress olyan tarsasagot ahol isteni pasik vannak,meglatod ok nem lesznek ilyenek.sot!! nekem mar volt reszem ilyenbe hat komolyan mondom isteni erzes!
2010. nov. 10. 13:11
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
én pont így vagyok.minden csajnak tetszem:) de mind csak a testemet akarja kihasználni,egy db húsnak tekintenek:) de értem hiába küzdenél. nem tetszel!
2010. nov. 10. 13:15
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, úgy imádom az ilyen embreket, akiknek ez a legnagyobb problémájuk! Ezt nem szokás megkérdezni, hanem egyszerűen örülni kell neki! Meg hogy isteni érzés. Ha ennyire tetszik, akkor kezdjetek el zabálni vagy drogozni, tetováltassátok tele a testetek 90%-át, legyetek koszosak és igénytelenek és máris teljes a siker!

Egyébként pedig, kedves kérdező, azt tanácsolom neke, hogy ne szállj el annyira magadtól! Most valóban élvezed a hatalmadat, de ne feledd, hogy egyszer te is leszel majd idősebb és akkor pont te vágyakoznál az olyan férfiak után, mint akiket most kikosarazol. Csakhogy akkor már ők nem fognak foglalkozni veled, mert a férfi nem felejt, ahogyan egy nő sem.

2010. nov. 10. 13:33
 14/46 anonim ***** válasza:
35%
nem ertem az embereket mi nok nagyon jol tudjuk hogy a szepseg mulando,de gondolom a kerdezo nem 60 eves es meg van ideje.de ha egyszer tenyleg igy van!en egyutterzek a kerdezovel,de sajnos ezt sokan nem ertik.gondolom az elet nem aldotta meg oket gyonyoru testel,szep arccal meg ilyenek.
2010. nov. 10. 13:36
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél fel képet. Nekem tuti, hogy nem tetszel.
2010. nov. 10. 13:38
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a második sorban arra reagáltam, hogy isteni érzésnek tituláljátok, ha nem érdeklődik valaki nőként irántatok. Sokan a fél karjukat odadnák azért, hogy így tudjanak hódítani.Egyébként írtam is ki egy kérdést korábban, ahol pont ez volt a kérdés. Ti sem tudjátok már nagy jódolgotokban, hogy mit csináljatok!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__99902..

2010. nov. 10. 13:38
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

13.36

Miért kell vele együttérezni? Idejön dicsekedni, mikor manapság annyi a magányos ember, akik az ő sikereinek a töredékétől is a mennyországban éreznék magukat!

Azt pedig elmondanám, hogy egy szép nő megoldhatja, hogy kevésbé nyomuljanak rá, ha akarja, míg egy csúnya azt nem, hogy vonzó legyen a férfiak szemében.

Egyébként férfi vagyok, nem elkeseredett nő, csak nekem van empátiám és lelkem, amely tulajdonságok a tisztelt kérdezőből láthatóan hiányoznak.

2010. nov. 10. 13:42
 18/46 anonim ***** válasza:
27%
en nem hiszem hogy a kerdezobol hianyozna az empatia.amugy meg mire gondoltok?hogy ne furodjunk,legyunk igenytelenek,vagy mi a szosz?? ha valaki szep akkor is megnezik ha egy sima nadrag van rajta egy egyszeru felsovel.
2010. nov. 10. 13:45
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlenül igénytelennek lenni, elég, ha olyanra alakítja a stílusát, hogy legyen benne valami taszító, tüskés. Mármint akkor, amikor éppen elege van mások nyomulásából. Vannak lányok, akik bombanők lehetnének, de olyan szerencsétlen a stílusuk, hogy az összes férfi messze elkerüli őket. Gondolok itt a sötétabb színű, konzervatívabb ruházatra pl. Illetve a rövidebbre vágott, fekete színű hajra.
2010. nov. 10. 13:50
 20/46 A kérdező kommentje:

persze nyilván örülök ennek,hálát adok érte Istennek. Csak kicsit olyan csömöröm lesz ettől

eddig egyetlenegy férfi mozgatott meg,és ő pont azzal hogy nem nyomult,nem lehetett rajta elmenni hogy akkormost mi van

na,őt hihetetlen erővel próbáltam meghóditani.

sikerült is,de csak rövid időre. Családja volt. De ez már másik történet.

Látom vannak akik értik mire gondolok

sokkal izgibb szerintem ,ha egy pasiért küzdeni kell,mintha ömleng hogy jaj de szép vagy,az ugy nem izgalmas.Nem tom értitek-e

Ja,és 30 évesen sem leszek még ráncos,nem tom miről beszéltek. Most is kb.22-nek néznek.

2010. nov. 10. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!