Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan, miért nem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan, miért nem tetszem olyan pasinak aki nekem is bejön? (lent)

Figyelt kérdés
Ilyen már kb. nincs, kb 10pasit tudnék felsorolni akinek bejövök, de egyikkel sem tudnék járni, mert nemcsak külsőre, hanem belsőre sem jönnek be. Totál kikészülök ettől, biztos azt hiszik, hogy egy idióta válogatós p**sa vagyok, de ez nem így van, csak egyszerűen nincs semmi ami megfogna bennük, és már megőrülök h nincs barátom, nem csak a szex kéne, hanem az h valaki szeressen és én is őt. ez miért olyan lehetetlen manapság?:(
2009. júl. 10. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
én is úgy voltam kb, mint Te, nagyon vágytam már egy rendes kapcsolatra.. és amikor a legkevésbé számítottam rá, jött a nagy szerelem, már fél évvel ezelőtt :) akkor fog jönni az igazi, amikor a legkevésbé számítasz rá :)
2009. júl. 10. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen csak épp egy olyan periódusban vagy mikor nem találod azt aki neked is megdobogtatja a szíved. Attól még nem vagy olyan lány, mert azok a fiúk nem jönnek be neked. Nincs bennük meg az a plusz a mi téged lázba hoz. Idő kell, hogy rád találjon a szerelem. Most nem közhelyet akartam írni, de én is átestem ezen és mikor már feladtam akkor talált rám a szerelem.
2009. júl. 10. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

szija én kellek neked f21

:DD

2009. júl. 10. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok, csak fiúban. Akiknek én tetszem, azok nekem nem, és akik meg nekem nagyon de nagyon bejönnek, azok csak sorra elhajtanak. K..va szarul esik. Én is már egy komoly kapcsolatra vágyom 18 éve, egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak.
2009. júl. 10. 21:57
 5/9 A kérdező kommentje:
nem tudom h elküldte-e az utolsó válaszolónak a mailt, de ha nem, ak írhat privibe ^^
 6/9 A kérdező kommentje:
*mostmár az utolsó előttinek xD
 7/9 A kérdező kommentje:
a most utolsó válaszolónak pedig, tényleg pont így vagyok én is, már kb ettől leszek depressziós:(
2009. júl. 10. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
nah, mondhatom, itt menőzik a pasi hogy jön hozzám, erre nem is válaszol:(
2009. júl. 10. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én megyek hozzád F/18:P:D
2009. júl. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!