Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg tetszem neki komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszem neki komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
van egy srác folyamatosan néz és olyan jeleket küld amiből arra következtetek hogy tetszem neki. nekem is tetszik nagyon. multkor emgfogta a kezem szemez velem és megkért hogy maradjak vele. a többit hosszu lenne leirni. szerintetek?
2010. ápr. 16. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezekből a jelekből vagy nagyon jóbarátnak gondol vagy szerintem inkább az hogy tetszel neki megnyugodhatsz :)
2010. ápr. 16. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:
tetszel neki. Kezdeményezz te ha már ő ilyen kis muja:-)
2010. ápr. 16. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Áhh, de édes! :D Biztos hogy nagyon tetszel neki.

Bezzeg az én pasim...-_-" Rögtön belevág mindig a lecsóba.... :)

2010. ápr. 16. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen szitum van.:P

sztem igenis teccel neki.:)

és sok sikert!:D

2010. ápr. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!