Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja a dolgot?
Egyik osztálytársammal (16/L)nemrég elkezdtem elég sokat beszélgetni MSN-en, azóta a suliban is minden nap jön oda hozzám, egész nap velem van, minden órán mellém ül (teljesen magától), és ma aztmondta nekem MSN-en miután megkérdeztem hogy szeret-e, hogy nagyon szeret. Most akkor bejövök neki, vagy csak viccel? Mondjuk ha viccelne akkor nem lenne mindig ott mellettem... :D Jelenleg van pasija, de kb amikor beszélgetünk akkor nagyrészt a szex téma is szóba jön, és már át is hívott magához, csak még korainak tartom, mert még nincs köztünk semmi.
Szerintetek ezek a dolgok jót jelentenek, van esélyem nála?
(16/F , 16/L)
Megkérek minden kedves gyakorikerdesek.hu-s tagot, hogy alakítsunk ki egy szurkolótábort neked. ok?
Könyörgöm még milyen jel kéne? Nőlj már fel.
öhm az senkinek nem tűnik fel, hogy a lány éppen egy ribi? mármint ha tényleg flörtöl veled
mégis minek kell egy olyan csaj, akiről tudod, hogy szemrebbenés nélkül csalja a barátját
vagy téged nem zavar ha megcsal? hát sok sikert ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!