Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most Komolyan gondolja szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most Komolyan gondolja szerintetek? Miért akart újra találkozni velem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, félévig kavartunk, aztán lehetett érezni az uccsó pár talinál h nem sokáig fog ez tartani...(nem is e volt a cél) aztán másfél hónapja megmondta h ő beleunt, nagyon jó velem, de neki már ez így nem jó! ..nem is beszéltünk azután pár hétig..egyszer egy buliba taliztam vele és a haverjaival és az egyikkel nagyon jót beszéltünk. 10percenként állandóan odajött, aztán leült és 3an beszélgettünk. Végül rámírt egy hete h mizú? stb. tök jót beszélgettünk.. és a héten kitalálta h neki "honvágya" van :) találkozzunk! ..taliztunk is, állandóan célozgatott arra h milyen hosszú volt ez az idő h nem találkoztunk és h találkozzunk újra, amilyen magabiztosan elindultam vele találkozni, hogy úgy se lesz semmi.. nem fogunk kavarni, csak megbeszéljük.. nem úgy lett... kavartunk..és jó volt, és érződött az h hiányoztam neki :|
2011. aug. 26. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
"Ha ló nincs, megteszi a szamár is" - ez a megérzésem.
2011. aug. 26. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Vagy tényleg szeret vagy csak meg akar b*szni...szerintem.
2011. aug. 26. 10:57
 3/3 Jedwardlove ***** válasza:
szerintem próbáld meg vele,de arra figyelj,hogy nehogy kihasználjon! Remélem segítettem :)
2011. aug. 26. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!