Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyi pasinak tetszem, akkor miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
Megyek valahova, és a pasik annyiszor bámulnak engem: buszon, buszmegállóban, boltban stb. Ebből azt gondolnám, hogy lehet nem vagyok olyan csúnya.
Ha bejövök a pasiknak (mert hát miért néznének, nem?) akkor miért nincs barátom?
2011. márc. 29. 14:22
1/16 anonim válasza:
Én a nagyon ronda nőket is megnézem.
2/16 anonim válasza:
Vagy ennyire ronda vagy :) vagy túl szép, és nem mernek. :)
3/16 anonim válasza:
nyilván mert válogatós vagy, van ilyen.
4/16 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok,mondjuk lehet,hogy kevesebbszer néznek engem,mint téged,de nálam van konkrétan olyan személy(ek),akik csapják a szelet,nem is kicsit,és még sincs barátom már jó ideje,mert egyszerűen nem vagyok szerelmes.Szerintem majd akkor jön,amikor a legkevésbé számítunk rá:))
5/16 anonim válasza:
Annyi lánynak bejövök. Még sincs senkim. Tudod miért? Mert egy b@lfasz vagyok, amit elég nehéz elfogadnom. Most pedig depressziós vagyok. He.
Te esetedben nem tudom mi lehet a baj.
6/16 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedi dobj egy levelet.
7/16 anonim válasza:
Én azt is megnézem aki jól néz ki meg azt is aki feltűnően csúnya.
Küldj képet és megmondom mi a szitu:)
8/16 modian válasza:
Kicsit írhatnál magadról többet is.
Hány éves vagy??? milyen alkat??? mennyire vagy társaságkedvelő???
Persze egy képből már többet tudnánk mondani...
Ha őszinte véleményt szeretnél, akkor írj privát e-mailt a képeddel és válaszolok, ígérem.
9/16 anonim válasza:
mert még nem ismertél meg engem
10/16 anonim válasza:
Múltkor felszállt egy nagyon szép, nagyon csinos lány a metróra. Minden pasinak csurgott a nyála, röhejesek voltak. Azt hiszed, megszólította bárki is? NEEEEM, azt már nem. Csak vizslatni tudnak, meg forgolódni, szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!