Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha annyi pasinak tetszem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha annyi pasinak tetszem, akkor miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Megyek valahova, és a pasik annyiszor bámulnak engem: buszon, buszmegállóban, boltban stb. Ebből azt gondolnám, hogy lehet nem vagyok olyan csúnya.

Ha bejövök a pasiknak (mert hát miért néznének, nem?) akkor miért nincs barátom?

2011. márc. 29. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szija hány éves vagy?:) üzit írhatsz :P
2011. márc. 29. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert még nem ismersz engem!
2011. márc. 29. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
ha küldesz képet válaszolok :P
2011. márc. 29. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:
És talán nem elég csak szépnek lenni, kellene még valami plussz. Teszem azt, kedvesség, humorérzék, néhány önálló gondolat. Nem mondom, hogy neked nincs, nem ismerlek, ez csak néhány tipp.
2011. márc. 29. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is meg szoktak nézni a pasik,azok a srácok,akik ismernek, azt mondják,nagyon jó csaj vagyok kívül-belül, és ők sem értik, miért vagyok egyedül. Ez szerintem egy örök kérdés marad..:S
2011. márc. 29. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk kell magtanítani kacérkodni, kiscsaj?!?!
2011. márc. 30. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!