Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?
Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD
Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!
(Na jó ez félig vicc volt) :)
25/L
"Ja,és 30 évesen sem leszek még ráncos,nem tom miről beszéltek"
az nem olyan biztos, apa :D
méghogy izgalmasabb nőnek küzdeni? Jobb, mint a dicsérőjelzők? Hát én eddig forditva hallottam
jaja ez ismerős forditva is. Azt még nem irtad le, hogy általában hogyan zárod le ezeket a dolgokat (megvigasztalod, nem válaszolsz, stb)
akik meg látszólag oltottak, sajnos meg kell érteni, hogy gyakran mi pasik vagyunk azok, akik le vannak szarva. Mondjuk pont ilyen lánytól mint te: megvan a randi, aztán hiába ir neked, hiába kér, esetleg fontos mondanivalója van, ti azt se tudjátok mondani hogy bocsi de nem. Lehozná a csillagos eget, de ti egyszerüen végig se hallgatjátok. Nem itélsz elhamarkodottan, elsőre? Nem gondolod, hogy egy randi még kevés ilyenekre?
Azért kellene többször randizni és nem az első után behányni. Lehet hogy ha többet randizol egy olyannal aki nagyon tettszik még szerelem is lehet belőle. Amúgy nekem se tudnak a csajok ellenálni:)
28/f
Csak vicc volt:)
Gondolom, mert szép vagy, és van kisugárzásod.
DE! Egyáltalán nem biztos, hogy tetszenél az 5. randi után is, vagy ha a külsőd igen, a belsőd nem, a természeted, stílusod....:D
Micsoda undorító egy nőszemély vagy te! Egy családos emberre ráhajtani?! Na garantálom neked, hogy ha így folytatod tovább, akkor a nagyon komoly problémád rövid úton meg lesz oldva egy féltékeny feleség által!
Amúgy láttad már a Malénát? (Monica Bellucci-val)
Ott is nagyon élvezi a helyzetét a nő, hogy minden férfi szerelmes belé, de a vége lesz csak igazán izgi! A dühös feleségek tarkopaszra nyírják a csajt és megszégyenítve kidobják a településről! És hogy ő maga mit szól hozzá? Valami ilyesmit: BRŰŰŰŰŰŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHH!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!