Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért van az, hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?

Figyelt kérdés

Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD

Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!

(Na jó ez félig vicc volt) :)

25/L

2010. nov. 10. 12:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ja,és 30 évesen sem leszek még ráncos,nem tom miről beszéltek"

az nem olyan biztos, apa :D

méghogy izgalmasabb nőnek küzdeni? Jobb, mint a dicsérőjelzők? Hát én eddig forditva hallottam

2010. nov. 10. 14:15
 22/46 A kérdező kommentje:
persze. Szeretem ha dicsérnek,csak nincs annál izgibb mikor egy pasi egyszer úgy tesz mintha tetszenél neki,máskor meg le se....ar. és akkor nem tudom hogy mi van :D akkor be akarom bizonyitani neki hogy igenis meg tudom hóditani!
2010. nov. 10. 14:21
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, valószínű nekem is tetszenél, ha el is hívnálak randira, és ha ott kiderülne mindez, amit most írtál, hááát.... szerintem nem neked kellene kikosaraznod engem, nyugodt lehetnél, nem hívnálak 2. randira.Nagyon nem bírom a nagyképű embereket.
2010. nov. 10. 15:11
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

jaja ez ismerős forditva is. Azt még nem irtad le, hogy általában hogyan zárod le ezeket a dolgokat (megvigasztalod, nem válaszolsz, stb)

akik meg látszólag oltottak, sajnos meg kell érteni, hogy gyakran mi pasik vagyunk azok, akik le vannak szarva. Mondjuk pont ilyen lánytól mint te: megvan a randi, aztán hiába ir neked, hiába kér, esetleg fontos mondanivalója van, ti azt se tudjátok mondani hogy bocsi de nem. Lehozná a csillagos eget, de ti egyszerüen végig se hallgatjátok. Nem itélsz elhamarkodottan, elsőre? Nem gondolod, hogy egy randi még kevés ilyenekre?

2010. nov. 10. 15:14
 25/46 anonim ***** válasza:
hát kérdező te rohadtul el vagy szállva magadtól.jó dolgodban már azt sem tudod mit csinálj.a pasik a lábaid előtt hevernek te meg faszán kihasználod őket.hát gratulálok.majd figyeld csak meg ha te leszel halálosan szerelmes vkiba akkor majd pont őt nem fogod megkapni.de meg is fogod érdemelni.arról meg inkább nem is mondok véleményt h egy családos embert próbáltál meghódítani nem sokáig tartó sikerrel.hát ehhez megint csak gratulálni tudok.r.ibanc.
2010. nov. 10. 15:27
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért kellene többször randizni és nem az első után behányni. Lehet hogy ha többet randizol egy olyannal aki nagyon tettszik még szerelem is lehet belőle. Amúgy nekem se tudnak a csajok ellenálni:)

28/f

Csak vicc volt:)

2010. nov. 10. 16:07
 27/46 anonim ***** válasza:
72%
szerintem meg ha amúgyis annyira sok a "jelentkező" rád,miért nem ragadod meg az alkalmat és válogatsz közűlük??! elvégre nem muszáj mindegyikkel randiznod....(csak úgy mellesleg tök szerény vagy...ha érted mire gondolok...)
2010. nov. 10. 16:27
 28/46 :D:D ***** válasza:
45%
Annyi hulye van hogy nem tudtok egy normalis valaszt adni.???.valasz magadnak olyan pasit akit nehezebb meghoditani akinek nem jossz be annyira.pl:egy multimilliardosra.s ha annak is bejosz akkor mar csak neked kell tetszedjen:).ha nem jossz be neki akkor harcolj erte:)
2010. nov. 10. 16:51
 29/46 anonim ***** válasza:

Gondolom, mert szép vagy, és van kisugárzásod.

DE! Egyáltalán nem biztos, hogy tetszenél az 5. randi után is, vagy ha a külsőd igen, a belsőd nem, a természeted, stílusod....:D

2010. nov. 10. 17:03
 30/46 anonim ***** válasza:
63%

Micsoda undorító egy nőszemély vagy te! Egy családos emberre ráhajtani?! Na garantálom neked, hogy ha így folytatod tovább, akkor a nagyon komoly problémád rövid úton meg lesz oldva egy féltékeny feleség által!

Amúgy láttad már a Malénát? (Monica Bellucci-val)

Ott is nagyon élvezi a helyzetét a nő, hogy minden férfi szerelmes belé, de a vége lesz csak igazán izgi! A dühös feleségek tarkopaszra nyírják a csajt és megszégyenítve kidobják a településről! És hogy ő maga mit szól hozzá? Valami ilyesmit: BRŰŰŰŰŰŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHH!!!!!!!

2010. nov. 10. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!