Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy az összes pasinak tetszem?
Szép arcú,csinos lány vagyok,és azt figyeltem meg hogy akárkivel randizok,olyan nincs hogy ne tetszenék nekik és ne hivnának következőre. Neten is szoktam ismerkedni,de ott is ugyanez megy.Nekem nem jön be mind,sőt,elég válogatós vagyok,ellenben én az összesnek :DDD
Most nem önteltségből irtam ki a kérdést,hanem hogy szerintetek mért van ez? Hogy lehetséges hogy életemben nem volt még olyan hogy elutasitottak volna! Néha már felüdülés lenne azt hallani hogy áá bocs nem vagy az esetem!!
(Na jó ez félig vicc volt) :)
25/L
Te egy randi után így el tudod dönteni, hogy valaki nem tetszik?... Pár óra alatt nem lehet megismerni valakit.
Azért hívnak következőre mert csinos vagy nekik meg farkuk van vagy mert szerény vagy, kedves, okos és még szép is.
Örülj, hogy összejött neked az élet .. élvezd ki, viszont ne csak a testedet.. a lelkedet is ápold.
a családos pasira azért hajtottam,mert beleszerettem...:(
amúgy nem vagyok a randikon öntelt,egyébként sem,pont azért akar mindenki, mert belsőleg is értékes ember vagyok. Csak ez itt nem jött át a többségnek.Lehet velem beszélgetni,nem vok egy buta nő,diplomám van,kulturális témában is otthon vagyok.
Hogy hogy küldöm el őket? Hát megirom levélben hogy ennyi,nem jött be. Egy randi után sztem ez nem bunkóság.Általában meg szokták érteni.
Azért itélek 1 randi után,mert ha a külseje,kisugárzása nem tetszik,akkor hiába értékes belül,nem kell.
Aki meg tetszik kivül és jól néz ki nagyon, az meg belülről rohad :S
evvan
Egy gyors megjegyzés: Attól, hogy diplomád van még lehetsz buta nő.
Valószínűleg azért tetszel mindnek, mert eleve olyanok akarnak randizni veled, akiknek tetszel. Feltételezem, hogy olyan képeket tettél fel magadról, amelyeken tényleg hasonlítasz magadra.
Lehet, hogy olyanokkal jöttél össze, akik a második randin már esélyesnek látják magukat a szexre.
Amúgy ismerem a "ez is meglehetett volna" érzést, pedig a másik oldalon állok és pár évvel idősebb vagyok.
Háát .. talán azért mert olyanokkal beszélgetsz xD (y)
ha nem lennél igy elszállva ..
tanácsolom neked hogy vegyél le az arcodból. és ilyen hülye kérdést ne tegyél fel. Ha tudod hogy mért tetszel nekik akkor járj velük avgy f*szom tudja :D .. De ne fárassz ilyennel lécc xD az ilyen pasiknak mindenki bejön .. pl 5-6 lány bejön neki és ezért nem érdekli ha elutasítod. nah pá.
énis így vok, mindig szeretnének a pasik 2., + többedik randit, és mivel a földön járok, levágom, h p*ncit szeretnének már kapni. minden ezért van, hidd el. a belső értékes duma egy álszent, demagóg maszlag.XD ilyen nincs. valszeg jó a tested, a fejedre se akarnak zacskót húzni, és biztos gázos dolgokat sem mondasz.
Én azon röhögtem a legnagyobbat, mikor volt 1 olyan csávó, akit hangosan elküldtem az apja f@szára, és közölte, h mégjobban bejövök neki, m tetszik, milyen határozott vok XD...hát bocs az off-ért, de ezt muszáj volt megosztanom. Vannak orbitális barmok, ne ilyeneket válassz. Olyat szemelj ki, aki rád se néz. Ha felkelted az érdeklődését tényleg j
Szia. Örülök, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert én ugyanígy vagyok ezzel, ugyanígy érzek. Én már 30 éves vagyok és jelzem nem nézek ki ennyinek (22-őt mondanak)sok a hódolóm, viszont nekem egyik sem tetszik sajnos:(
Én is azt szeretem ha egy pasiért küzdeni kell... ne legyen annyira oda értem, mert abban nincs semmi kihívás. Igazából félek hogy soha nem fogok találni magamhoz valót aki jó lenne.:(
áááááá tipikus! :D 30 éves, nagyon szexi nagyon jó mindenkinek kell - aztán szingli!
Egyébként már kérdeztem a kérdezőtől, most tőled is megkérdezem: hogyan rendezed le azt, akitől nem akarsz semmit? Fogadjunk hogy nem válaszolsz neki egyszerűen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!