Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az a pasi már túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az a pasi már túl magas vagy azért még belefér mint pasi?

Figyelt kérdés
[link]

márc. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
19%
Azért ne aléljunk már el tőle azért, mert magas. Arcra szerintem nem nagy szám. Tégla formájú feje van, nem is kimondottan jóképű, de nem csúnya. Testalkatra meg inkább mackósnak képzelem, mint izmosnak. Szóval olyan pasi, akit könnyű észrevenni a magassága miatt, de ezt leszámítva nem nagy durranás.
márc. 2. 12:11
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

#30 úristen... Ezt komolyan képes voltál leírni? Gondolod, hogy van egy könyv, egy papírdarab vagy bármi ahová le van írva, hogy kihez milyen nő vagy férfi illik???

Nem az okozza a magányod, hogy egy 156 centis összejön egy 190 centissel, hanem TE MAGAD!!

Fogd már fel! Nagyon rothadt felfogásod van, neked pszichológus kellene elsődlegesen, nem barátnő.

#34 írta a legjobbat...

márc. 2. 13:11
 33/57 A kérdező kommentje:

38

Nem, a logika dönt.

Ahogy ti is tudjátok hatalmas pontossággal, hogy egy incel férfihoz milyen nő illik vagy nem illik.

márc. 2. 13:40
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
#37 nem, nem a logika dönt.
márc. 2. 14:34
 35/57 A kérdező kommentje:

38

Hanem…

márc. 2. 14:57
 36/57 anonim ***** válasza:
50%

Az ösztönök és a hormonok döntenek. Sose éltél még át olyat, hogy egymás szemébe néztek, megáll az idő, és tudod, hogy nektek meg kell egymást ismerni?

márc. 2. 17:13
 37/57 A kérdező kommentje:

41

Wáó ösztönök… mily romantikusak a mai nőcik

márc. 2. 17:49
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

#41 miért, ha logika alapján dontenenk (ahogy te mondtad), az romantikus lenne?

Egyszerűen csak mindenbe belekötsz, mert egy megkeseredett ember vagy.

márc. 2. 19:17
 39/57 anonim ***** válasza:

33 egy incel férfihoz semmilyen nő sem illik, nem való neki...

A videóban látható férfi pedig....magas, széles, az tetszik, bár nem tudom, hány cm magas lehet, én magassarkúban (a sarok méretétől függ) 180 körüli vagyok.... Az arca sem rossz, bár annyira nem vagyok odáig érte, a voylgos haj pedig nekem kifejezetten nem jön be.

márc. 3. 10:26
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Végtelenül irigy és kicsinyes vagy barátom.
márc. 3. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.