Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az a pasi már túl magas vagy azért még belefér mint pasi?

#30 úristen... Ezt komolyan képes voltál leírni? Gondolod, hogy van egy könyv, egy papírdarab vagy bármi ahová le van írva, hogy kihez milyen nő vagy férfi illik???
Nem az okozza a magányod, hogy egy 156 centis összejön egy 190 centissel, hanem TE MAGAD!!
Fogd már fel! Nagyon rothadt felfogásod van, neked pszichológus kellene elsődlegesen, nem barátnő.
#34 írta a legjobbat...
38
Nem, a logika dönt.
Ahogy ti is tudjátok hatalmas pontossággal, hogy egy incel férfihoz milyen nő illik vagy nem illik.
38
Hanem…

Az ösztönök és a hormonok döntenek. Sose éltél még át olyat, hogy egymás szemébe néztek, megáll az idő, és tudod, hogy nektek meg kell egymást ismerni?
41
Wáó ösztönök… mily romantikusak a mai nőcik

#41 miért, ha logika alapján dontenenk (ahogy te mondtad), az romantikus lenne?
Egyszerűen csak mindenbe belekötsz, mert egy megkeseredett ember vagy.

33 egy incel férfihoz semmilyen nő sem illik, nem való neki...
A videóban látható férfi pedig....magas, széles, az tetszik, bár nem tudom, hány cm magas lehet, én magassarkúban (a sarok méretétől függ) 180 körüli vagyok.... Az arca sem rossz, bár annyira nem vagyok odáig érte, a voylgos haj pedig nekem kifejezetten nem jön be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!