Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az a pasi már túl magas vagy azért még belefér mint pasi?

1
Mi egész pontosan a vonzó benne?

A magasságán kívül kb minden vonzó benne, de ha nagyon el akarna hívni randira, szerintem ezt elnézném neki.
Jóképű, sportos, természetes szőke, ráadásul jól áll rajta az egyenruha. Az alkalmassági vizsgán úgy ment át, hogy belépett az ajtón, a sorozótiszt meg elélvezett.

Elsőnek nekem kicsit ijesztő, hogy ilyen magas. Én 158 cm vagyok. Szerintem ő észre se venne engem, mert a derekáig érnék.
Mindenesetre vonzó egyébként. Biztos vagyok benne, hogy sok nőnek bejön.

Nem rossz. Bár túl magas és nagydarab de nekem oké lenne. 170 cm magas vagyok, végre felvehetek magassarkút. És még akkor is jóval magasabb lenne.
Hogy mi vonzó a magas férfiakban?
Az hogy domináns a többi pasival szemben is.
Volt már többször alacsony pasim is (170cm), velük sincs baj mert nekem ők is férfiasak voltak de számukra örök harc az alacsonyságuk.
Azt gondolnám ilyen magas srácról aki a videóban szerepel, hogy ahh végre valaki aki nem fog nyígni itt nekem hogy én vagyok a magas.

Barátom 188 cm magas. Ő se alacsony.
De ez az ember szerintem 2 m + magasnak tűnik kicsit nagyon.

2
Sportos, jóképű (legalábbis ebből a távolságból), jó a haja és férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!