Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az a pasi már túl magas vagy azért még belefér mint pasi?
márc. 1. 23:14
11/57 anonim 

válasza:

A lányoknak nincs olyan, hogy egy pasi túl magas. Minél magasabb, annál jobban tetszik nekik.
12/57 A kérdező kommentje:
“ Az alkalmassági vizsgán úgy ment át, hogy belépett az ajtón, a sorozótiszt meg elélvezett.”
Szerinted egy ekkora ember meg tud csinálni 5 fekvőtámaszt, 3 felhúzást, vagy tud sprintelni 50 métert szívinfarktus nélkül? Vagy minden a látványról szól?
márc. 2. 09:31
13/57 anonim 

válasza:

#12 ja hogy irigységből tetted fel a kérdést.
Habár nem tőlem kérdezted, de igen, valszeg meg tudja csinálni ezeket.
14/57 A kérdező kommentje:
9
A párod 26 centivel magasabb nálad és szerinted összeilletek?
Értem.
márc. 2. 09:33
15/57 A kérdező kommentje:
13
Miért irigykednék olyan dolgokra ami felett nincs irányításom?
Puszta kíváncsiság meg blackpill proof.
márc. 2. 09:33
16/57 anonim 

válasza:

14# Szerintem igen, meg szerinte is, téged meg senki nem kérdezett😃 És ő jár pl nyaranta erőnléti versenyekre, többet is meg tud csinálni szerintem, mint amiket írtál szívinfarktus nélkül.
17/57 anonim 

válasza:

14 Esetleg hadd döntse el ő, hogy összzeillik-e a párjával...
18/57 anonim 

válasza:

14: miért, szerinted az fontosabb, hogy SZERINTED összeillenek-e, mint hogy a két érintett fél szerint? :D
19/57 A kérdező kommentje:
Én meg kizárólag Pamela Andersonnal és hasonmásaival illek össze. Nem érdekel ki mit mond!
márc. 2. 10:13
20/57 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!