Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az a pasi már túl magas vagy azért még belefér mint pasi?

Kérdező, maradjunk annyiban, hogy rohadtul irigy vagy. Másképp minek tetted volna fel a kérdést? Legalább magadhoz legyél őszinte...
Abból is látszik, hogy irigy vagy, mert szerinted nem illik össze két ember a magasságuk miatt :D a magasság miatt, hát az eszem megáll :D
Na, visszatérve azért gondolod, hogy ők nem illenek össze, mert szerinted minden alacsonyabb lánynak kb olyan magas férfivel kellene összejönnie, mint te vagy.
És ez büdösnagy irigység. Borzasztó ellenszenves a viselkedésed...

27
Én úgy tudtam a szépség szubjektív.
De ti minden nap ellentmondtok magatoknak.

30: az, hogy vki 170 centisen összejön a 2méteressel, nem azt jelenti, hogy neki nem lett volna jobb alacsonyabb. Vagy szted akkor szűziesen tartogatnia kellene magát egy alacsonyabbnak, akkor is, ha ott van a kémia mindkét fél részéről?
Én 156 cm vagyok, a párom 180. Ettől függetlenül tetszettek már 170 centi alattiak is, csak nekik meg én nem kellettem. 5 év szingliség (amiben nem volt egyéjszakázás!) után kellett volna még várnom addig, amíg fel nem tűnik a szinten vki, aki belsőre is passzol és SZERINTED magasságra is?

30# Azt azért tisztázzuk le, hogy mi nők azzal jövünk össze, illetve azokból tudunk választani aki jön. Ha jön egy 170 centis, meg egy 180 meg egy 190, akkor mi azt válasszuk aki a legszimpatikusabb! És ebbe nem kis eséllyel tartozik bele a 170 cm es is. Tehát századrangú a magasság!
Ha viszont a 190 es a legszimpatikusabb, akkor szeretjük elmondani hogy hú de jó magas pasink van. Akkor mondjuk ha szeretjük. Ha az alacsonyt szeretjük, akkor őt meg az alacsonysága ellenére is szeretjük.
Végeredménybe ennek a magasságmítosznak semmi értelme nincsen.
Az alacsony pasikat sajnálom mert hatványozottan küzdenek a férfiasság kivívásában, holott nekünk nőknek egy alacsony pasi is eszméletlenül férfias tud lenni de csak akkor ha nem 3rzi magát rosszabbnak kevesebbnek, férfiatlannak.

30# 😂😂😂 Jó, persze, majd megmondom a páromnak, hogy most azonnal hagyjon el és keressen egy 185 centis nőt magának, mert valaki azt mondta a neten. De gyanítom, nem véletlenül nem ilyen magas nővel van, mert ismertem az exét, aki talán 160-165 centi körül lehetett maximum.
Nekem meg mindkét exem velem kb egymagas volt, ha tudták volna viselkedésben hozni a szintet, most nem lennének magányosak, mint ahogy egy rakás 170 centi körüli normális férfi is boldog kapcsolatban, családban él. Mondjuk az egyikről nem kétlem, hogy talál majd magának valakit, ő nem annyira veszett ügy, mint a másik, akivel a legkisebb gond, hogy nem magas.
“ Sportos, jóképű (legalábbis ebből a távolságból), jó a haja és férfias.”
És ilyen távolságból mi alapján tudod megállapítani, hogy jóképű is?
Fejméret, állkapocsméret, szögek esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!