Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy helyes, vonzó, sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyes, vonzó, sportos fiatal 30-40 éves nő miért tölt fel magáról Facebookra is, meg Instagramra is hetente pózolós félmeztelen fotókat, ha van barátja ? Több százan lájkolják a fotóit, kommentelgetnek a fotókhoz

Figyelt kérdés
ma 09:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Kell neki az ego boost, sajnos sok a nyomorék simp aki adja a lovat a nők alá.
ma 09:56
 2/23 anonim ***** válasza:
50%
Valszeg nincs élete vagy erdeklődési köre témája amit felrakhatna önmagán kívül.
ma 09:59
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
jaja egofényezés
ma 10:13
 4/23 anonim ***** válasza:
15%

Mert olyan kedve van.

Félmeztelent nem szoktam,de amikor visszahallom magamról a k.urvák károgását,akkor szoktam kirakni képet.Kevés ismerősöm van,nem érdekel ki nézi,elég,ha a vergődők.

20 éves kapcsolatom van.Leszoktak szólítani férfiak,rám írni,nem kell faces like.

Bosszantani viszont szeretek.

ma 10:13
 5/23 anonim ***** válasza:
17%
4. akkor már lehetsz vagy 40 éves 20 éves kapcsolattal ha nem több, szerinted ki kíváncsi már egy ilyen öreg nőre, lefőtt a kávé.
ma 10:17
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
#5 Azért egy 40-es Nő is lehet dögös, ha igényes, ad magára!
ma 10:35
 7/23 anonim ***** válasza:
16%
Aha :D
ma 10:41
 8/23 anonim ***** válasza:
17%
Bratyó, a 30-40 éves nő màr nem fiatal.
ma 10:46
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Mert szeretik, ha dicsérő kommentekkel árasztják el őket. Ennek oka a megfelelési kényszer és az alacsony önbizalom.
ma 10:58
 10/23 anonim ***** válasza:

5-ös.Meg mindig jó nő vagyok.

Huszonéves fiúcskak is dugnának,a harmicasok közül lenne komoly kapcdolatra is lehetőseg.Egy tizessel fiatalabbnak nézek ki,jó alakom van,nem hordok melltartót,csúnya se vagyok.

Az 5 évvel idősebb férjemet se nézik 35-nél többnek.Ő is kapna fiatal lányokat.Mindig van aki bepróbálkozik.

Tudom,aki sose basz.ott az nem hiszi.De nekem még pár évig nem lesz gondom.Eleve van férjem,akivel magas a libidónk.Meg van mindig,akit meg lehetne dugni.

ma 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!