Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negvenes nőként hol szedhetek össze sportos fiatal srácokat?
Figyelt kérdés
Elegem van a korombeli férfiakól, akik hatvan évesnek néznek ki. Újra fiatalnak szeretném érezni magam egy tini vagy fitala felnőtt srác mellett, akiknek nem fél óra, mire nagy nehezen felállnak és több menetet is bírnak.ápr. 6. 11:18
1/10 anonim válasza:
35f, sportos vagyok és kb 28nak nézek ki, irj!
4/10 anonim válasza:
Hagyjátok már! Ez a tini fiú fétises hülyegyerek.
6/10 anonim válasza:
Ha nem kamu: jól nézel ki? Az a legfontosabb! NEM az a kérdés, hogy jó-e a sminked, a frizurád, a ruháid, hanem hogy natúran, genetikailag milyen vagy. Ha ez pipa, akkor legegyszerűbb Tinder és társai, de ha van hozzá kedved, mehetsz valami szórakozóhelyre vagy szinte bárhová, le fognak csapni rád. De ismétlem, csak akkor, ha jól nézel ki, mert ha ocsmány vagy, mint én (nőként ennél nagyobb hátránya/"bűne" nem lehet az embernek), akkor levegő vagy bokszzsák leszel online is, élőben is!
7/10 anonim válasza:
Sehová nem kell mennem, hogy felszedjem őket, ha akarom. Csak végigmegyek az utcán teljesen normális szolid öltözékben és aki tetszik közülük mikor megbámul arra rámosolygok. Ennyi. Annyit tudok mondani, hogy soha nem bámulnak annyian mint mikor kibontva van és kisimítva a hajam. Valamiért ez nagyon tetszik nekik. 45N
8/10 anonim válasza:
jelentse már valaki ezt a szerencsétlent!
9/10 anonim válasza:
jól átvert küldtem képet amin letoltam a gatyámat ő is küldött férfi volt a képen
10/10 anonim válasza:
Nehez elhinnem, hogy nem az ismert tarskereson lapozgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!