Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportos alkat,szőke haj,tetkók mennyire jönnek be az Amerikai pasiknak?
Barátnőmhöz megyek ki tavasszal Amerikába(Kalifornia)pár hétre és megbeszéltük barátnőmmel hogy megyünk majd több buliba is,lesz egy fesztivál amire szintén menni szeretnénk és ha már ott leszek,szeretnék pasizni is vagy akár mást is..
Ami itthon nem szokott gond lenni de az ottani pasiknak nem tudom mennyire jövök majd be.
Aki volt már kint vagy van Amerikai ismerőse az nem tudja esetleg hogy milyen külsejű csajok jönnek be leginkább az ottani 20-on,30-as pasiknak?
Nekem van ismerősöm és voltam is kint nála (Atlanta). Azért az USA elég nagy összességében, szóval nem mindegy hova mész, de hidd el a fiatal sportos lányokat mindenhol szeretik :D Annyi hogy vigyázzatok majd, ha nagy városba mentek akkor ott tényleg oda kell figyelni hogy kivel mész el akar csak egy egyéjszakásra is.
Ha te kezdeményezel akkor 100% hogy fogsz magadnak fiút találni, de ha jól nézel ki akkor meg úgyis ők fognak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!