Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, számotokra vonzó a sportos külsejű férfiak?
Olyanokra férfiakra gondolok akik figyelnek a külsejükre és kicsit izmosak, de nem annyira izmosak mint a kokszos testépítők.
Pl. kockás has, kidolgozott mell, váll és hátizom stb... olyan fizikumra gondolok mint Zac Efron-nak van.
Ööö, szerintem Zac Efron nem csak “kicsit izmos, de nem annyira”, meg “figyel a külsejére”, hanem rendesen ki van b*szva. Gondolom, ehhez már rendes étrend is kell.
És nem, nekem nem jön be ez a típus. Az átlagos vagy kicsit mackósabb pasik szoktak vonzani.
1-es,
Igazad van, valóban ki van b*szva Zac Efron. Inkább olyan külsőre gondolok mint Brad Pitt-nek volt a Fight Club c. fimben 20 évvel ezelőtt.
Nem tetszenek az izmos férfiak.
Lehet vékony egy pasi (ez a minimum:
Lehet sportosan átlagos, és még a +10-15 kg is belefér. Egészen addig, míg vállas, jó kondiban van és nem tolja maga előtt a hasát, és nincs dupla álla.
#4 vagyok, bocsi nem jó a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!