Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Molett nőként-kölcsönös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett nőként-kölcsönös szimpátia esetén- ismerkednél vékony, sportos alkatú férfival?

Figyelt kérdés
Mint fentebb is említettem, a testalkat csak egy szempont, bár meghatározó. Az adott férfi kifejezetten a nőiesen telt alkatot szereti, de emellett az összhang, egyező tervek, célok, intellektus, jellem stb. ugyanúgy mérvadóak. Ha kérhetem, életkort is írjatok.

2023. ápr. 2. 15:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Vékony de olyan kis gyengécske típus vagy vékony, eres, inas, erőteljesebb típus?
2023. ápr. 2. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

1

Hát a kis fas zom nem kéne?!

2023. ápr. 2. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Pont ezért kérdeztem, hogy az a vékony az mit takar? A kis fszod van azt másnak ..
2023. ápr. 2. 16:03
 4/13 A kérdező kommentje:
1-es! Inkább az utóbbi. Edzőterembe jár, rendszeresen sportol.
2023. ápr. 2. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem nők gondolkodását.

Miért pont a kövér nők akarnak izmos sportos férfival össze jönni.

Ellenben vékony nőknek elég nekik átlagos alkatú férfi.

Kérdésre válaszolva: Ha izmos sportos férfi lennék, nem jönnék össze kövér nővel.

2023. ápr. 2. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem jönnek be a vékony pasik.
2023. ápr. 2. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Molettet írt, 5-ös, nem kövéret.
2023. ápr. 2. 16:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A betegesen sovány, meg az erőtlen vézna alkat nem jön be. A szikár, izmos, vékony férfiak között vannak jó adottsàgúak is
2023. ápr. 2. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén, nekem van egy kis sulyfelesleg, de én dolgozom azon hogy újra a súlyomon legyek, önmagam miatt.

Ha egy pasi csak azért akar összejönni valakivel, mert neki a molett jön be, és ez a típus vonzza minden téren, akkor nyilván nem, még akkor se ha tetszett volna, mert az hogy nézne már ki hogy valaki le akar fogyni a pasija meg nem akarja. Közbe meg nem gondol arra, hogy súly cipeléskor a nő dupla súlyt cipel, könnyebben alakul ki viszér a lábán, cukorbetegség is veszélyeztetheti vagy nehezebb lépcsőzni, és nem is egészséges a súlyfelesleg.

Ugye érted a probléma lényegét? Ha te a molettekhez vonzódsz, ha csak a kémia nálad akkor van, akkor olyanokat keress akik nem akarnak lefogyni.

2023. ápr. 2. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Amúgy ezek elméleti kérdések, amiket ugyan kielemezhetjük neked, hogy ki hogy gondolkodik, az ilyen kérdéseknél, hogy összejönnél ezzel vagy azzal, más helyzeteket felvetve. Vagy amikor két típust odadob az embereknek, de a nagy igazság, hogy a valóságban az emberek nem így választanak párt.

De nyilván nem a válasz, ha a pasi hizlaldát akar, mert csak attól érez vágyat, és nem veszi észre a másik igényeit, hogy teljesen másra vágyik önmagával kapcsolatban.

9-es vagyok.

2023. ápr. 2. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!