Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, számotokra vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számotokra vonzó a sportos külsejű férfiak?

Figyelt kérdés

Olyanokra férfiakra gondolok akik figyelnek a külsejükre és kicsit izmosak, de nem annyira izmosak mint a kokszos testépítők.

Pl. kockás has, kidolgozott mell, váll és hátizom stb... olyan fizikumra gondolok mint Zac Efron-nak van.

2023. jún. 5. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem igazán.
2023. jún. 5. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek általában az az izmos testalkat tetszik ami naturálban 2-3 év alatt elérhető egy átlagos genetikával rendelkező férfinek. Soha nem olvastam még olyat hogy valakinek a szétszteroidozott,nagyseggű, viszeres karú amorf állatok jönnének be.
2023. jún. 5. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszenek a sportos férfiak, de nem kell, hogy Brad Pitt kategória legyen. Amitől meg rosszul vagyok, azok meg a felfújt, fonottkalács-karú, bikanyakú pasik.
2023. jún. 5. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szálkás pasik tetszenek testre, arcra nincs zsaner, vagy bejon, vagy se. 🤷‍♀️
2023. jún. 5. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Az a kötöttség nem hiányzik, amibe az kerül, hogy az ember fenntartson egy szálkás testet.

És a kicsit husisabbak mellett amúgy is felszabadultabb vagyok a magam kis tökéletlenségeivel (pedig nem vagyok kövér, sőt, én is aktívan sportolok)

2023. jún. 5. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, de nem elvárás
2023. jún. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!