Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportos az egyenlő az izmossal?
Ha beírom a keresőbe, hogy sportos férfi testalkat, akkor izmos ténylegesen kigyúrt férfiakat ad be. Viszont több lánytól is hallottam már, hogy nekik nem annyira jön be a gyúrt alkat, csak legyen kicsit "sportosabb".
Akkor az most mégis milyen?
Nők! Tudnátok képet linkelni általatok valóban sportos alkatról?
Egy bármilyen versenysportoló testalkatát nézd meg, aki nem testépítő.
Az országúti kerékpárosok vagy a karatésok pl kifejezetten izmos emberek, de nem hatalmas izomtömeggel, egy versenysportoló testzsír%-a 10% alatt van, de nem jelenti azt, hogy óriási izomkg-ok vannak rajta.
Ő pl egy EB aranyérmes küzdősportoló, 180 cm felett van, 80 kg alatt, a mezben is látszik, hogy izmos, szép alakja van:
Gördülj le a 60-as évek eleji fényképekig, kérdező. Tudtommal ezek még csak nem is sportolók voltak.
2. vagyok, a linkelt sportolót személyesen is ismerem és egy ismert sport(ruházati) márka arca is.
Nem, utcán nem szakad rajta szét semmi.
Szép tartású, jó kiállású, egészséges, esztétikus kinézetű férfi, ahogy általában a versenysportolók.
Szexuális töltet nélkül is azt tudnám mondani, hogy “szép emberek”, akik rendszeresen mozognak, az átlagtól sokkal többet.
40 feletti nő vagyok egyébként, a fiam is versenysportoló, ráadásul kamasz- “sajtreszelő” a hasa, fokhagyma a feneke de nem ordít ez róla sem az utcán… nyilván strandon bámulják, mert tényleg szép, esztétikus. Nem testépítő ő sem, nem jár tapadós, sztreccs felsőkben sem, pedig bőven tehetné.
Bohóc az, aki utcán férfiként ilyeneket húz magára és azt figyeltem meg, hogy azok (pl a sportolók), akik rendben vannak a testükkel, azoknak nincs is rá szüksége. Egyszerű, stílustól függően legfeljebb slim fazonú ing van normál póló is kiadja a jó alakot, hidd el.
Általában a gyúrós-beles, alacsonyan iskolázott vonal húzkodja magára az ordító feliratos replika arany-fekete dsqrd meg desiguel vagy armani műszálas cuccokat és a felhajtott szárú szakadt sztreccsfarmereket még sz étterembe is 30-40 felett is :D
Sportos, izmos, azaz egészséges, alacsony zsírszázalékú férfitest alatt ezt értjük:
és nem azt amit a magyar (és a többi kelet-európai ország) férfitársadalma, akik szerint a férfi 100 kg alatt karácsonyfadísz és inverz testképzavarban szenvednek, azaz még kimondottan túlsúlyosként is satnyának látják magukat. A magyar pasik azt hiszik hogy az úgynevezett built-fat test az álomférfi. Megguglizhatjátok de itt van rá néhány példa.
Átlagférfi ha built fat:
Profi portoló built fat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!