Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két éve senkivel nem akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve senkivel nem akart egy nő ismerkedni, most viszont felbukkant az életemben. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Még kapcsolatban volt a nő amikor megismertem. Teljesen lenyűgözött, a természete, a kedvessége, a szépsége, minden. Persze eszembe se jutott volna így rástartolni, így csak néha beszélgettünk ha összefutottam vele és a (most már) volt pasijával. Szakításuk után kb egy évvel összefutottunk véletlen és beszélgettünk. Még aznap este írtam neki, hogy mennyire szimpatikus nekem és lenne-e kedve találkozni velem. Visszaírt, hogy ő most nem igazán alkalmas ilyenre, mert nagyon rossz időszaka van. Az apjának balesete volt, egy barátja meghalt, most egyedüllétre van szüksége. Hozzátette, hogy a szimpátia kölcsönös és szeret velem beszélgetni, de ő nem tud most többet nyújtani.

Ezután nem beszéltünk de mivel nagy a közös ismeretségi körünk és ugyanabban a faluban élünk, akarva-akaratlanul is megtudtam, hogy az apja lassan felépült, a barátja temetésén ott volt és azóta is többször látták a sírjánál. Az édesanyjával és a testvérével kirándulgatott. Párkapcsolata viszont nem volt azóta… tehát hihetőnek tűnt, hogy egyedüllétre volt szüksége. Azt is hallottam, hogy mások is próbálták randira hívni, de visszautasította őket.

Ma megláttuk egymást, mosolyogva integetett. Nemrég pedig írt, hogy szia rég beszéltünk, hogy vagy?

Tudom, hogy ez még nem jelent semmit de… ha úgy alakulna a dolog, hogy most viszont nyitott lenne kettőnkre, ti mit tennétek a helyemben?

Igazság szerint semmi neheztelés nincs bennem mert korrektül megírta anno a dolgokat.

34 F

tegnapelőtt 16:04
A kérdező szavazást indított:
Szívesen ismerkednék vele továbbra is ha úgy alakul.
Nem ismerkednék már vele.
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Igazság szerint semmi neheztelés nincs bennem mert korrektül megírta anno a dolgokat."

Ezek után minek tettél fel kérdést?

tegnapelőtt 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most jött el az ideje a dolgoknak. Teljesen jó ez így.
tegnapelőtt 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha rád írt akkor most nyitott.
tegnapelőtt 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Korrekt volt, anno nem akart, most igen. Ismerkedjetek.
tegnapelőtt 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!