Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedne vajon a férfi is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedne vajon a férfi is vagy csak szex?

Figyelt kérdés
Ismerkedik egy nő és egy férfi. Első pillanattól kezdve megvolt a kémia, inkább testi út felé ment el az egesz ismerkedes. Kicsit bonyolult a nő foglalt de a párjával szinte csak lakótársak. Viszont a nő megismerné a férfit komolyabban is, de ugye ilyen jellegű utalást nem tett. A férfi régebbóta egyedül van, kicsit visszafogottabb is. A nő dekoratív, viszonylag belevaló. Létezhet olyan, hogy a férfi is szivesen ismerkedne csak egy ilyen bonyolult helyzetben inkább megmarad a testi kapcsolatnál? Vagy a férfiaknál ez teljesen egyszerű csak szex.
jan. 1. 12:31
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ez bármi lehet.

Én szavaznék arra, hogy ezzel a nővel max kutymák lesz és félreismeri az adott férfit, de alkalmanként pesszimista vagyok.

A nő meg váljon végre le a még nem ex exéről, mert így erősen egy liánozós perszóna benyomását kelti.

jan. 1. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan ismerkedne amikor párkapcsolatban van a nő? Az nem ismerkedés, hogy megdugja, vagy elviszi kajálni, beszélgetnek ha a nőnek párja van. Előbb szakítson.
jan. 1. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Belevaló nő, de kilépni a szar párkapcsolatából nem mer. :D
jan. 1. 12:48
 4/11 anonim válasza:
47%
Szerintem ismerkedne, csak a nőnek egyértelművé kellene tennie, hogy többet akar.
jan. 1. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
A férfi csak szexre használja és nagyon jól teszi mert a nő kizárólag ágyra való. Természetesen mindketten undorító ribizlik mivel szeretők, de a nő még annál is szemtelenebb, sőt erkölcstelenebb mivel ismerkedni akar holott párkapcsolatban él. Nem is értem hogyan gondolja ő, hogy majd működni fog kettőjük között amikor a férfi mindig szem előtt fogja tartani és tartsa is, hogy megcsalja a partnerét. Nem lehet benne megbízni. Önző szuka.
jan. 1. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Mindkettő megéri a pénzét... Zsák és foltja, egyik sem jobb a másiknál.

A pacák úgy kacsingat félre, nyilván szexualitást hajtva, hogy tényleges kapcsolata van. A nő pedig úgy kezd ismerkedni a férfivel mélyebben, hogy pontosan tudja, a másik fél foglalt.

Morálisan mind a két fél elítélendő! Tipikus aljanép mind a 2 fél, tipikusan kavarásra hajlamosak, igazi kapcsolatra aligha.

jan. 1. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os a nő foglalt és nem a férfi.
jan. 1. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7: igazad van, valamiért rosszul emlékeztem, amikor írtam a kommentet.

Ettől függetlenül a lényeg ugyanaz, csak fordítva állnak rájuk az intelmek!

jan. 1. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Bármi lehet. Kommunikálni lenne érdemes, hogy ki mit szeretne.

Saját meglátás szerint a férfinak pont jó így. Párkapcsolatban lévő, de nem szexelő nő, akivel nem kell a kapcsolaton nyűglődni, de a jó dolgot kiveszi... Nulla energiát kell beletennie és mégis kap testiséget. Lehet eredetileg párkapcsolatban gondolkodott, dehát ismerjük a mondást, hogy jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Ha jön jobb, majd cserél.

A nő meg sajnos mindkét férfivel szemben gyáva, de leginkább önmagával szemben, nem tud önérvényesíteni. Mégse olyan belevaló:(

jan. 1. 13:44
 10/11 mikeXxX ***** válasza:
100%
Nekem ilyen nő biztosan nem kellene még szexre sem ha van valakije akkor inkább tegye ki aztán ismerkedjen bárkivel is bármire. 45f
jan. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!