Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedne vajon a férfi is vagy csak szex?
Ez bármi lehet.
Én szavaznék arra, hogy ezzel a nővel max kutymák lesz és félreismeri az adott férfit, de alkalmanként pesszimista vagyok.
A nő meg váljon végre le a még nem ex exéről, mert így erősen egy liánozós perszóna benyomását kelti.
Mindkettő megéri a pénzét... Zsák és foltja, egyik sem jobb a másiknál.
A pacák úgy kacsingat félre, nyilván szexualitást hajtva, hogy tényleges kapcsolata van. A nő pedig úgy kezd ismerkedni a férfivel mélyebben, hogy pontosan tudja, a másik fél foglalt.
Morálisan mind a két fél elítélendő! Tipikus aljanép mind a 2 fél, tipikusan kavarásra hajlamosak, igazi kapcsolatra aligha.
7: igazad van, valamiért rosszul emlékeztem, amikor írtam a kommentet.
Ettől függetlenül a lényeg ugyanaz, csak fordítva állnak rájuk az intelmek!
Bármi lehet. Kommunikálni lenne érdemes, hogy ki mit szeretne.
Saját meglátás szerint a férfinak pont jó így. Párkapcsolatban lévő, de nem szexelő nő, akivel nem kell a kapcsolaton nyűglődni, de a jó dolgot kiveszi... Nulla energiát kell beletennie és mégis kap testiséget. Lehet eredetileg párkapcsolatban gondolkodott, dehát ismerjük a mondást, hogy jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Ha jön jobb, majd cserél.
A nő meg sajnos mindkét férfivel szemben gyáva, de leginkább önmagával szemben, nem tud önérvényesíteni. Mégse olyan belevaló:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!