Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi 30-45 éves közötti férfi/nő egyedül? Majdnem fele a társkeresőknek ennyi idősek közül kerül ki, de miért?
Figyelt kérdés
tegnap 21:15
21/23 anonim válasza:
Én is pirosat nyomtam de nem habzott a szám. Normál szám van épp csukva van az orromon lélegzek.
22/23 anonim válasza:
Az emberek életkortól függetlenül mindig keresnek párt.
Sokan házasságban is!
23/23 anonim válasza:
20-as! Anyád csája! 24 éve vagyok mellette, leginkább csak a rosszban, de nem léptem le, nem léptem félre! Minimális a szex mennyisége, de nem hagytam a sz*rban. Az hogy az apád egy véglény volt, az hogy az összes pasid az apád hasonmása nem a világ hibája, te erre a típusra gerjedsz. Csak mondom, rengeteg, arányaiban sokkal több a normális férfi, mint azt gondolod! Amikor működik minden, azt nem verik nagydobra, ellenben akiknek sz*r az életük, azok minden fórumot telesírnak a bánatukkal, emiatt tűnik olyannak, hogy húúú de hulladék a világ! Aki meg ezzel rezonál, az meg csak élteti a tüzet. Ennyi erővel minden nő egy oltári büdös nagy krva, veled az élen! Na mi van? Milyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!