Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi 30-45 éves közötti férfi/nő egyedül? Majdnem fele a társkeresőknek ennyi idősek közül kerül ki, de miért?
6. Nem a gyerekvállalással van a baj, hanem az extrém önzőséggel mindkét nemnél. Mert csak a luxus, sosem elég semmi, minden azonnal kell, csak nekem, csak nekem, csak nekem. Nekem jár mindig, minden körülmény között a legeslegjobb, én vagyok a világ közepe. Ezt érte el a globálisan terjszetett legszörnyűbb betegség, az internet. Azt tudod hogy mennyi a képernyőidő átlagosan? Azt tudtad hogy a képernyőt bámulva nagyjából alfa állapotban vagy, és ott az agy szinte védtelen a szemét információktól? Szerinted ami jelenleg zajlik az véletlen? A gyerek és családellenesség? Már neked is ott van az agyadban, a saját gondolatodnak hiszed, holott csak egy vírus ami megfertőzött. Erre önállóan sosem fogsz rájönni, ez egy tökélyre fejlesztett pszichológiai hadjárat. Semmi sem az aminek látszik.
Az ég világon semmi nem az aminek látatják!
Miért van ennyi magányos ember a 30-40-es korosztályban? Most írtam le. Az sem tűnt még fel, hogy mindenki azon kesereg hogy mennyire nyomor van Magyarországon? Tragédia hogy ezt az emberek el is hiszik! Úgy él az átlag, ami a 80-as években full-full luxus lett volna. Ha már luxus, akkor inkább az a problémájuk, hogy nem a kor luxus szintjén élnek. Az állandó futás a délibábok után, a soha semmi nem elég, nem elég jó, a percek alatt meg akarok kapni bárkit, bármit, a digitális terror az agy és a józan ész ellen, sajnos a kapcsolatokat is tönkreteszi.
Elválsz 40 évesen? Na és? Ugyanabban a lavórban fogsz vergődni továbbra is. Kit választasz? Egy ugyanúgy elvált, valaki számára használhatatlan pasit? Nőt? Vagy 40 felett megint jöhet a korlátlan szórakozás, az instant szex? Ettől boldog lesz valaki? Ugyanolyan magányban fog szenvedni! Pont ugyanolyan az egész, mint a 21. század. Instant ételek, instant megoldások, instant kapcsolatok. Csak valahogy az a fránya erős kötődés, kitartás, áldozathozatal nem kompatibilis a kor emberével. Akkor? Ingyen mindent is, azonnal, csak éppen a serpenyő másik oldalára ne kelljen már tenni semmit. Na ez a fő gond! Meg a szellemi iránymutató social media. Agyhalál. Ha emberként akar valaki élni a csendet válassza, egyből kitisztul a kép.
"Vagy megtalálom a társam,és vele leszek életem végéig, vagy egyedül maradok örökre, más opció nem jöhet szóba."
Csakhogy ezt előre nem tudod. Lehet megfog és azt hiszed vele eléd le az életed...csak hogy erre semmilyen garancia nincs.
"A gyerek és családellenesség? Már neked is ott van az agyadban, a saját gondolatodnak hiszed, holott csak egy vírus ami megfertőzött."
Szerintem a családosság a vírus. Fasziként meg könnyű papolni, amikor a nőnek munka, apukának meg hobbi a gyerek, ami mellől bármikor leléphet. Neked sem család kell, hanem az, hogy a gyerek miatt függ tőled az asszony, és mossa a gatyád, míg te félremész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!