Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi 30-45 éves közötti férfi/nő egyedül? Majdnem fele a társkeresőknek ennyi idősek közül kerül ki, de miért?
Mert általában akkor érnek véget a házasságok, hosszú kapcsolatok.
Na meg ebben az életszakaszban jönnek rá sokan, hogy mire vágynak, már nem érik be kevesebbel, de ahhoz még fiatalok, hogy megalkudjanak.
Az én környezetemben 30 előtt (szinte pont előtte) vállaltak gyereket, és most (35-38 évesen) válnak.
Ezért nem volt értelme gyereket vállalni.
4 ha 35 évesen vállalnak akkor is vállhatnak...
Nekem pl meghalt párom.
Sztm is sokan ilyenkor tudják már jobban mit akarnak és hosszabb kapcsolatoknak vége.
5, nem a korral volt a bajom, hanem a gyerekvállalással. Sok a rossz kapcsolat, és a gyerek erőltetése csak kiemeli a kapcsolat hibáit.
Láttad volna a facebookomat a 30. szülinapok előtt. Mindenki ki akarta nyomni az első gyereket még a harmadik X előtt.
A 30as 40es korosztály most kezd rájönni hogy mást/többet/szebbet akar, mint ami van. Ellustult az asszony, pocakos lett a férj, unja a gyereket, stb...
Jómagam késői 30-as vagyok. Sose voltam házas, és gyereket se akarok. Ezt látom a velem egykorú ismerősökön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!