Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellendőbbek a cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellendőbbek a cigány nők a magyar pasiknak?

Figyelt kérdés
Egyre több magyar pasinak van cigány félcigány barátnője.

jan. 16. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

Hol tesvérem, hol?

Inkább fordítva. Sok középosztálybeli lány számára vonzó a cigó férfiak "egzotikus" külseje, vad természete ("bárkit lever és bárkinek beszól, nem úgy, mint a tutyimutyi osztálytársaim"), meg hogy nyakproblémák nélkül képes viselni a kilós aranyszínűre festett kutyaláncot.

jan. 16. 19:46
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

“Csak hát elis veszik őket feleségül, valami több is van bennük”

Álmaidban.

Egy jó érzésű magyar férfi nem fog cigánnyal házasodni, ha mégis, ott alapból komoly problémák vannak.

jan. 16. 20:12
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem nekem kellenek, engem is 1 cigánnyal csaltak meg 2 x is. És van több jómódu ismerősöm is akik félcigányt vettek feleségül.

En normális magyar nő vagyok, az exeim tanult férfiak voltak. 1 ik 1 tqnult cigány nőel csalt meg, a másik az alja kategóriával

jan. 16. 20:18
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező te akkor voltál nő, amikor Gyurcsány római pápa.
jan. 16. 20:26
 15/24 anonim ***** válasza:
36%
Kerdezo te ferfi vagy hiaba kamuzol. A masik neked inkabb az a bajod hogy mindenfele not lecsapnak a kezedrol.. lehet az koreai , japan, indiai vagy sved csere diak..
jan. 16. 22:16
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
én még nem is láttam cigány nőstényt magyar faszival :O nem h sokat hol élsz te ozdon?
jan. 16. 22:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem is olyan régen lepődtem meg ezen. Van egy helyes férfi, de nagyon leértékeli önmagát. Erre összejött egy cigány lánnyal, amivel nem is lenne baj éppen, de azzal a tipikus lopóssal. Azóta férfiként nulla lett a szememben.
jan. 16. 23:01
 18/24 anonim ***** válasza:
38%
Sok embert ismerek innen onnan különböző körökből...nem nagyon tudok ilyet. Mondjuk itt nem sok c.gány van.
jan. 16. 23:05
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

#17 a gyenge önértékelésű pasik igyekeznek maguk alá választani, mikor nőről van szó, mert így többnek érzik magukat. Gondolom az inceleket is ezért izgatják ennyire a cigók, rengeteg cigós kérdést írnak ide ki.

Ettől eltekintve a valóságban még soha nem láttam fehér pasit cigány nővel, max akkor mennek bele alkalmiba, ha már totál ki vannak éhezve a szexre és tökmindegy kivel. De sztem akkor is inkább prosti-ügyfél viszonyról van szó, nem rendes kapcsolatról.

jan. 17. 00:14
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

Talán azért, mert bár az itt lévők szerint mint egy rongy olyan lehetek, de a valóságan pozitív vagyok, nem beszélek csúnyán, rendezett az életem, tanult vagyok és művelt. Ahogy a férjem mondja mindig ápolt és illatos, szépen öltözködöm, elegánsan. Nagyon jól sütök, főzök és bármikor, bármit meg tud velem osztani és nem akadok ki és esek neki az embernek, ha más a véleményünk sem, tudom hogy kell egybe tartani egy családot és kellő minőségi időt fordítok rájuk, gyermeket nevelek és mellette dolgozom és tanulok is, nem panaszkodom. Igazából semmi extra nem vagyok, de az biztos, hogy nem minden roma undorító és közönséges. Sajnos a magyarok nek tudják vagy nem fogják, hogy romából sem egy fajta van, vannak nagyon rendes és értékes ‘fajták’. Mint a sintik pl.

Egyébként én azt vettem észre, hogy azt senki nem szereti hogy a magyarok mindig okyan negatívak és mindent is leszólnak. Nem veszik észre, hogy saját maguk felelősek a boldogságukért és saját maguk helyett mindig mással vannak elfoglalva.

jan. 17. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!