Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Németországi, esetleg franciao...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Németországi, esetleg franciaországi 30-45 közötti nők a közvélekedéssel ellentétesen, vagy megegyezően viselkednek magyar férfiakkal, ha szeretnének megismerkedni, majd randizni velük? (Amennyiben gyakran látogatják az egyik országot.) Okok lent!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az interneten magyar és angol nyelvű fórumokban terjed az a nézet/hozzáállás, hogy nyugati férfiak szeretnek például Ukrajnába, Lettországba, Oroszországba, vagy Indonéziába utazni helyi nőkért, merthogy azok könnyebben kaphatóak, vagy olcsóbbak, vagy tudom is én milyenek.

Szemben a magyar, német, francia, vagy olasz nőkkel. (Vagyis azon esetekben, amikor a helyi férfi ismerkedne helyi nővel helyben helyénvalóan.)

Ilyen és hasonló hozzászólások tömkelege kering a neten angol, de még magyar nyelvű fórumokon és cikkekben is, hogy: "a nyugati (európai) férfiak szeretik őket, mert olcsóak".

Viszont én személyesen annyira szeretem a német, francia és olasz nyelvet, kultúrát, történelmet, az utóbbi két ország gasztronómiáját, szinte mindent ezen országokkal kapcsolatosan, hogy eszembe nem jutna Oroszországba, vagy a Fülöp-szigetekre elutazni!

Mert számomra nincs miért. Még nőkért sem.

Ugyanakkor ha már hosszú időt töltök ezek valamelyikében - többször is -, nem tagadom megfordult a fejemben, hogy megismerkednék helyi nőkkel, jobb esetben randevúra is hívnám őket. (Abban az esetben, ha az adott hölgyet nem taszítanám, mint két mágnes azonos töltésű pólusának találkozása.)

Csakhát szintén az internetes fórumokon elég sok olyan hozzászólás olvasható, hogy Nyugat-európa nagyon nem kedveli (butának, bunkónak, bárdolatlannak, bátortalannak bélyegzi) a kelet-európai embereket. Így a magyar férfiakat is... Abban az esetben, ha hihetünk ennek a közvélekedésnek.

Így biztos vagyok benne, hogy hátránnyal indulnék a helyi amorózókhoz képest.

Ha az illető nem mutatja ezeket a tipikus visszataszító kelet-európai személyiségjegyeket/tulajdonságokat, vagyis nem pökhendi, nem alaptalanul lenéző, próbál kedves lenni, előzékeny is, szeret olvasni, imád nyelveket tanulni, próbál nyitott lenni a világra, igyekszik egészségesen táplálkozni, fut, akkor a fenti közvélekedéssel megegyezően, vagy ellentétesen fognak vele viselkedni? Azaz így több eséllyel indulna? Vagy még ezek fejében sem fognak szívesen szóba állni vele, nemhogy még többet is terveznének?

nov. 8. 19:45
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ilyen kérdésben nagyon nehéz általánosítani, sőt nem is érdemes. Én biztos vagyok benne, hogy van esélyed a nyugat európai nőknél, hisz nem egy ilyen kapcsolatra van példa. Hogy pontosan milyen esélyekkel indulsz, az nehezen megmondható. Szerintem maga a tény hogy nem anyanyelvi beszélője vagy egy adott nyelvnek már lehúz jó pár ember szemében, viszont vannak olyanok is, akiknél ez plusz. A legjobb ötlet lenne a részedről egyszerűen belevágni, és akkor éleseben kiderül. Ne felejts el értesíteni minket;)
nov. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!