Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egyre több ázsiai lányt látni magyar pasival? Jót fog tenni ez a randizásnak?

Figyelt kérdés
Magyar csajok sokkal válogatósabbak szóval nekik kevésbé pálya egy bevándorló pasi, miközben úgy tűnik a pasiknak meg nincs gondjuk ezzel.
aug. 22. 18:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem igazan latom. Az azsiaiak de fokent a kinaiak , japanok nem szoktak keveredni mas rasszokkal meg barati tarsasag szinten sem , ok azok akiket mindig kulon csoportokban latni es csak a sajatjaikkal ..
aug. 22. 18:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én Budapesten élek. Tömegközlekedéssel járok. És munkaidőben is utazok.

Ha jobban belegondolok, olyan 4 hónapja láttam fehér pasi - keleti lány párost, és ott is amerikai volt mind a két fél.

aug. 22. 18:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Hol látod ezeket a párokat, kérdező?
aug. 22. 18:37
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 elsősorban Budapesten, de most voltunk a Balatonon és ott is láttam egyet. És nyilván nem japánra gondolok. De van minden más is egyre több. Vicces amúgy, hogy a kormány tolja ezt a bevándorló ellenes szöveget és én kb az utóbbi három évben vettem észre, hogy tényleg többen lettek, nem korábban, amikor a kerítés építés volt meg ilyenek.
aug. 22. 18:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Ázsiaiba beleértek mindent indiai, török, filippino stb. stb
aug. 22. 18:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Azok csak C..ok. 😜

aug. 22. 18:43
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

Nem vettem észre ilyen jelenséget, de amúgy nem is érdekel.

Én nem férfi vagyok, hogy vérben forgó szemmel, rasszista ugatással szóljam meg mások párválasztását (mint ahogy egyes férfiak szokták, amikor egy nőnek fekete barátja van, és a férfiak prostizásával teszik a dolgot egy szintre).

aug. 22. 18:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Budapesten szerintem nehéz nem látni, hogy a bevándorlók többen lettek az utóbbi időben, főleg egy évben. Futárok egy jó része pl bár ők többnyire csávók. Nem tudom mennyire jönnek össze velük a magyar csajok, de én fordított párokat láttam. Meg azt sem tudom a lányok hol dolgoznak.
aug. 22. 18:46
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
A kínai, koreai nők vadásznak tinderen magyar pasikra, sokkal odaadóbbak, mint a kiégett 30-as magyar verzióik.
aug. 22. 18:50
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Legalább a kis farkú pasik is elkelnek.
aug. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!