Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz hogy 18-55 év között több mint 100 ezer fővel több férfi van Magyarországon mint nő? Hogy is van akkor hogy mindenkinek megvan a párja? Matematikailag lehetetlen hogy ebben a korosztályban minden férfinak legyen magyar nője!
Vagy járjunk 60-80 éves nőkkel?
Stat : [link]
Aki nem hiszi nézegesse.
A nők csak egy bizonyos életkor után lesznek többen, mivel a férfiak hamarabb halnak ugye.
Az hogy a top pasikra nyomulnak a nők, hogy jön ide?
Az száraz matematikai tény hogy férfitöbblet van, csak idősebb korban lesznek többségben a nők.
Pl. 60-75 éves korig majdnem 250 ezerrel több nő van mint férfi, ez is tény. De akkor mi wtf? Vénasszonyokkal kell járni a hoppon maradt férfiaknak?
Mert idős nő az jutna, az tény. De vajon melyik 20-30-40-50 éves pasi akar 60-70 éves barátnőt???????
Érdekes és aktuális adatsor.
Ha megnézek az 1968-1969-es időszak a fordulópont, amikor is már feminin jelleg van. Nyilván a nők várható élettartama magasabb, ezért van, hogy minél idősebbek az emberek, annál nagyobb a nők részaránya.
Inkább az az érdekes, hogy 1970 után tartja magát a maszkulin 51-52%, de ez sztem korán sem szignifikáns...
4: Én arról a korosztályról beszélek amikor párt kéne találni, családot alapítani stb. S sokat is írtam a 18-55 el, inkább 18-40 et kellett volna. 50 évesen már kevesen csinálnak gyereket....
Masszív férfitöbblet van, drámai a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!