Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz hogy 18-55 év között több mint 100 ezer fővel több férfi van Magyarországon mint nő? Hogy is van akkor hogy mindenkinek megvan a párja? Matematikailag lehetetlen hogy ebben a korosztályban minden férfinak legyen magyar nője!
Figyelt kérdés
Vagy járjunk 60-80 éves nőkkel?
Stat : [link]
Aki nem hiszi nézegesse.
A nők csak egy bizonyos életkor után lesznek többen, mivel a férfiak hamarabb halnak ugye.
2024. júl. 18. 16:16
41/95 anonim válasza:
"Ki is viseli nehezen?"
Te. Itt bőgsz.
42/95 anonim válasza:
Mivel férfiként nem akarok elköteleződni bármennyire is jóképű vagyok és tele vagyok pénzel, elképzelhető, hogy rajtam kívül mások is hasonlóan gondolkodnak. Ezáltal a matek az 50-50 % felé visz.
Viszont hány félre ment kapcsolat van és hány marad tartós? Én inkább erre fordítanám a figyelmet nem a nemek arányán.
43/95 anonim válasza:
Plusz vannam melegek, katolikus papok, aszexuálisak stb...
44/95 anonim válasza:
17:09 A 6-7% nominális férfitöbblet tényleg lecsökken 4-5%-ra ha részletesen elemzünk. :)
45/95 A kérdező kommentje:
41: Bőgni se lehet kicsit miatta? Minden kérdés szóljon arról hogy milyen csodálatosak a nőK?
2024. júl. 18. 17:13
46/95 anonim válasza:
Ja az ecsethajú jordanpólós ratyikat ne vegyük a férfiak csoportjába.
47/95 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy 2-3%-kal több férfi van, amíg van rengeteg egyedülálló nő.
48/95 anonim válasza:
17:14 Egyedülállóan teljesíthetetlen igényekkel. :D
49/95 A kérdező kommentje:
Az egyedülálló nő általában azért az mert az akar lenni, pláne ha fiatal.
Folyamatosan udvarolnak nekik.
Bibilai háború folyik a 20-30 közötti nőkért....
2024. júl. 18. 17:16
50/95 anonim válasza:
Semmilyen háború nem folyik, csak te vagy lúzer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!