Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egyre több ázsiai lányt látni magyar pasival? Jót fog tenni ez a randizásnak?
Figyelt kérdés
Magyar csajok sokkal válogatósabbak szóval nekik kevésbé pálya egy bevándorló pasi, miközben úgy tűnik a pasiknak meg nincs gondjuk ezzel.aug. 22. 18:29
11/19 anonim válasza:
10. Nem szeretik a feher embert .. a regi megszallas meg bennuk van es az hogy sarganak es vagott szemunek hivjak oket..
12/19 anonim válasza:
Én legutóbb 2 hónapja láttam itt bp ilyen párost. Idősebb, régebbi gen kínai lehetett a nő, és ilyen 2. házassága lehet mindkettőnek
13/19 anonim válasza:
#11 Idióta vagy és általánosítasz. Nem mindegyik kelet-ázsiai országot szállták meg az ún. "fehér" emberek.
Ráadásul a kínaiak, koreaiak és japánok közötti ellentét nagyobb , mint a "fehér" emberek iránt érzett ellenszenvük.
14/19 anonim válasza:
13. Attol meg nem keverednek.. naluk osi hagyomany ez.
15/19 A kérdező kommentje:
#14 na persze. Te is nyilván úgy választottál párt, hogy mik az ősi hagyományok :D. És nem úgy, hogy ki jött be, kinek volt jó segge, ki volt jó fej stb azok közül akiknek a közelébe sodort az élet.
aug. 30. 13:22
16/19 anonim válasza:
15.A kinaiak nem europai es nem is amcsi kultura szerint nevelkedtek.. ott komoly kommunizmus van.
17/19 A kérdező kommentje:
Ma is láttam egy párt a lidlben.
szept. 3. 21:18
18/19 anonim válasza:
#16 De sok nyugati országban - főleg olyan angol nyelvű országokban mint pl. USA, Kanada, Ausztrália - élnek második, harmadik vagy akár többedik generációs kelet-ázsiaiak milliói akik kulturálisan már eléggé elnyugatiasodtak, ők pedig elég nagy arányban házasodnak nem kelet-ázsiai származású emberekkel, különösen a nők. Bár nyilván Mo.-ra nem ebből a csoportból jönnek, hanem közvetlenül Kínából, akik jobban benne vannak a tradicionális kínai kultúrában.
19/19 A kérdező kommentje:
Ha már valaki hozzászólt: ti nem látjátok ezeket a párokat? Én azóta is láttam kettőt. Mondjuk főleg Budapest 6-8 ker körül mozgok, lehet ez is oka nem tudom.
De úgy egyáltalán nagyon abszurd, hogy a kormány tolja ezt a bevándorló ellenességet és én most észlelem, hogy a legtöbb van az utóbbi pár évben, nem korábban.
szept. 15. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!