Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfinak hol könnyebb csajozni, Magyarországon vagy Nyugaton (Anglia, Németország, Hollandia, Franciaország)?
Egy magyar férfi kamatoztathatja az egzotikusságát Nyugaton és tapadnak rá a nők, vagy mellőzve, levegőnek nézve lesz?
Hol könnyebb számára becsajozni, Magyarországon vagy Angliában, Németországban stb.?
Remélem bejönnek a nem fehér nők. Barna, fekete, sárga. Mert a luzer feher ferfiak altalaban elmennek ilyesmi szinu emberek altal lakott orszagokba es ott csajoznak. Az mas kerdes, hogy tenyleg tetszel-e neki, vagy a jobb elet remenyet latja-e benned es ha te vagy olyan hulye, hogy visszahoznad ide, akkor hamar elhagyna.
De gondolom magyaron kivul mashogy nem beszelsz normalisan, szoval ez nalad teljesen kiesik.
4. A sziriaiak kozott pont, hogy rengeteg a kek szemu, vilagosabb boru, egesz europai fehernek kinezo. A kozel-kelet mediterran partvideket nem mindig barna arabok laktak es az elottuk ott elo nepek kis maradvanyai meg vannak ott boven.
A dubai gazdagabb persze, de egy ilyen szir pedig jobban nez ki.
Ha ezt nekem írtad nem beszélek folyékonyan, nyelvet én is tudok, de mint írtam nem a csóró réteg érdekel. Ez igaz magyarra, indiaira, afrikaira, németre, bárkire.
Azt pedig nem értem, ki hogy keresi élete társát benneteket miért bosszant?
Attól féltek egyedül maradtok? Vagy irigyek vagytok? Valamit írjatok, mert tényleg érdekel!
Ez a tipikus magyar lehúzás. Amikor saját embertársaitoknak bemagyarázzátok a negatív hozzáállást.
Nem véletlenül van ennyi magányos férfi és nem véletlenül ennyire gyakoriak a válások. Akinek esze van, az nem itthon keres magának nőt. Toxic!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!