Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tetszik az a szűk öltözködés amikor egy férfinek kicsit kirajzolódik a pénisze mint Magyar Péternek például?
okt. 23. 18:18
1/9 anonim válasza:
Nem, szerintem röhejesen fest és olyan hatást kelt, mint aki nem tud a saját méretében ruhákat találni.
4/9 anonim válasza:
Szerintem gáz. De ha csak ennyi zavaró van benne, nem lenne akadály, csak igyekeznék rávenni, ha komoly lesz, hogy hordjon már egy számmal nagyobb nadrágot.
8/9 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem ezt figyelem, és valszeg élőben egy olyan példánál, mint a kép, fel sem tűnne. Lehet, azért, mert nekem egy hímvessző önmagában nem szexi, ki tudja. Az zavarna, ha ordenáré módon, nagyon látványosan domborodna (ilyen akkor szokott lenni, amikor vki jeggingsben, leggingsben, szuperskinny farmerben van).
9/9 anonim válasza:
Egyaltalán nem. Nekem nem férfias hogy bepaszírozzák magukat aztán ossze vissza bepálnak meg szorongatják a golyóikat.
Ez nekem szánalmas.
A ffi nekem vagány laza pasi, vagány laza cuccokban.
MP-t mrg nem ertem minek sztárolják mindenhol, minek cikkeznek rola. Egy nulla senki. Le kéne lőni hogy elduguljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!