Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek stílusra, öltözködésre milyen lányok jönnek be?
Kellemes, de nem kirivó szinek, alakjához illő, tudja viselni, nőies.
Amiket látok: 5 számmal nagyobb trampli trapézfarmer vagy melegitő, retkes cipő, zubbony, mint a csövesek, vagy túl sokat mutató, idétlen, kurvás cuccok.
Vannak olyan nők akiknek minden jól áll - ilyenek azok a nők is akikkel el lehet adni mindent.
Hétköznapi öltözék bőven elegendő.
Most keressek több millió képet erre?
Mindenki jár nap mint nap emberek között tudjuk mi az átlag...cipő farmernadrág, szűk felső ennyi.
Nyilván más egy estélyi viselet és sok sok alkalom van amire mindenki kiöltözik.
Inkább normál vagy elegáns. Nem szeretem a túlságosan kirívó öltözködést vagy hogy eszetlenül majmolja a trendit. De azért látszódjon, hogy ad magára.
Legyen normális, odaadó, vicces és személy szerint szeretem ha okos-intelligens (nem iskolai végzettség alapján döntök, nem kell összekeverni vele). Szimpatikus ha dolgos, nem csak mereszti a valagát és várja, hogy eltartsam. Legyenek elképzelései-tervei.
Mivel én is sportolok, azért jó ha őt is vonzza a dolog.
30+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!