Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lett valaha jo vege?
Figyelt kérdés
Rairni valakire ujra aki napok ota nem valaszol?jan. 1. 21:18
21/35 A kérdező kommentje:
Persze, csak ra akarok kerdezni hogy jol teltek-e az ünnepek. Aztan ha ignoral akkor leglabb tenyleg tudom, hogy el lehet engedni. En csak arra tippelek hogy sok a dologa epp es nyilvan nem en vagyok jelenleg az elso prioritasa.
jan. 1. 22:30
22/35 anonim válasza:
Hány napja nem válaszol? Szerintem ráírhatsz nyugodtan, EGY próba szerintem még nem jelenti, hogy ne lenne önbecsülésed. Ha látványosan leszar továbbra is, akkor felejtsd el, ennyi.
23/35 anonim válasza:
Nyugodtan írj rá. Nem értem a többieket, simán lehet hogy szépen haladnak tovább a kis dolgaitok.
Ha ez többször előfordul, érdektelen, sokára ír vissza, akkor felejtős. De így egyből? Ezért nem tudnak normális kapcsolatok kialakulni mert mindenki egyből berág a másikra mert nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt ő szeretné.
Nem írt vissza, oké. És akkor? Egyből ki kell hajítani?
Írj csak rá nyugodtan. Semmi vesztenivalód nincs. Fogd fel úgy, hogy neki viszont lenne vesztenivalója veled. Legyen tartásod.
Sok sikert.
24/35 A kérdező kommentje:
2,5 :D szerintem is, egyszer meg nem gaz, utana az
jan. 1. 22:35
25/35 anonim válasza:
Én nem értem, hogy egyesek, általában férfiak miért alázzák magukat ennyire. Direkt nem válaszol. Oké ha mondjuk Tinderen sokan írnak neki és eltűnt a többi között az üzeneted, azt még elhiszem, de hidd el, hogy oka szokott lenni annak, ha nem ír. 99%-ban le akar koptatni, 1% az, hogy meghalt.
26/35 anonim válasza:
De basszus, ha valaki érdekel azt nem hanyagolom napokig, vagy ha el is vagyok havazva, akkor a minimum, hogy megírom neki, hogy egy ideig nem érek rá. Itt ez nem történt meg.
27/35 anonim válasza:
Én nőként írok és hanyagoltam én a brad pittet (kb) is régebben ha épp azt se tudtam ki vagyok és mit akarok, és mire vagyok képes. Honnan lehet tudni hogy valaki fontos lesz e amíg alig ismered? Az is egy info hogy pl hogy reagál egy ilyenre, idegbeteg lesz attól hogy valaki nem ír, kedves e, vagy csak 1 hónap múlva érdeklődik és ezt hogyan teszi, mennyire érződik hogy érdekli a személyed.
28/35 anonim válasza:
Utolsó, most komolyan nincs kb. 10 másodperced, hogy írj egyetlen mondatot? Ezt nekem ne magyarázza be senki.
29/35 anonim válasza:
Egyszer megpróbálhatod, úgyis látod ha csak 1-2 szóban válaszol is felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!