Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek lett valaha jo vege?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek lett valaha jo vege?

Figyelt kérdés
Rairni valakire ujra aki napok ota nem valaszol?
jan. 1. 21:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nem írnék rá.
jan. 1. 21:20
 2/35 A kérdező kommentje:
Ugy erzem hogy vesztenivalom itt mar nincs :D es erkelne hogy van-e benne meg barmifele potencial
jan. 1. 21:24
 3/35 anonim ***** válasza:
57%
Írj ráírnék újra, de nem megalázkodóan, inkább egy kicsit rápirítanék, hogy miért nem reagál.
jan. 1. 21:27
 4/35 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek a 3#.al. De a nem válasz mögött bármi lehet: nem ér rá, pihen, dolgozik, regenerálódik, stb.
jan. 1. 21:28
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kapcsolatban vagy vele? Elötte folyamat beszéltetek?
jan. 1. 21:30
 6/35 anonim ***** válasza:
94%
Rapirítani? Ugyan minek? Ha annyira érdekelnéd és bármi dolga akadt akkor előbb szólt volna, hogy nem lesz elérhető. De mivel semmibe se vesz így nem írt napok óta. Sőt lehet arra vár, hogy felfogd, hogy ghostingolt és nem kíváncsi rád. De ha meg akarsz alázkodni akkor írj rá.
jan. 1. 21:30
 7/35 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is az a vèlemènyem,hogy hagyni kell.

Hiszen ezzel tulajdonképpen azt üzeni,jelentèktelen számára az üzeneted,ezáltal te magad is.

Nekem sem válaszol az a személy,akit egyébként szeretek,az új èvi köszöntèsemre,mert nyilván nem tartja fontosnak.Rohadtul rosszul tud esni,persze, viszont ilyenkor pontosan úgy cèlszerű semmibe venni az adott illetőt,mint ő tèged.

jan. 1. 21:41
 8/35 A kérdező kommentje:
Nem ismerjuk egymast szemelyesen, csak egy hetet dumaltunk messengeren. Ezert nem is faj hogy annyira nem en vagyok a nr. 1 prioritas, ennek ellenere erdekel mizu vele :)
jan. 1. 21:43
 9/35 anonim ***** válasza:
79%
Akkor írj, majd elzavar a francba, vagy eljátszik veled.
jan. 1. 21:45
 10/35 anonim ***** válasza:
87%
Oké,tèged èrdekel,viszont láthatóan őt nem.Felesleges köröket futsz szerintem.
jan. 1. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!