Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ne udvarolgassál, hanem hívjál már randira te hülye" lányok, gondoltatok már ilyet valaha?
Tehát van egy pasi, aki bombázgat ilyen dicséretekkel, bókokkal (messenger).
De ti már nem is reagáltok, csak álltok az üzenetek felett, és azt mondjátok magatokba:
"Ne bókokat küldözgessél, meg dicséreteket, hanem hívjál már randira ba......zzmeg"
(De persze ti nem csináltok semmit)
Na ilyesmi volt már veletek?
A #4-esnél a pont. Azért nem reagál a csaj, mert már nem érdekeled annyira, tök felesleges randira hívnod. Nem tudott kialakulni társalgás, kétirányú kommunikáció, így szimpátia, vonzalom sem.
Az okés, hogy 1-2 bók, de ha valakinek semmi másból sem áll a "tudománya" az roppant idegesítő lesz, s először csak nem reagálsz, utána meg letiltod.
2 ilyen eset volt.
Az egyik élő ismerkedés volt - mondtam, hogy 2 megálló múlva le kell szállnom a villamosról, és közben vártam, hogy "tudod, mennyi időd van, akkor kérd már el a számomat legalább".
Második ilyen eset társkeresőn - Bumble volt, még abból az időből, amikor a nőnek kellett először írni, tehát az első lépést már megtettem én, gondoltam, hogy akkor már ő hívjon el randizni... erre hetekig csak beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!