Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog valaha is szólítani?
Új munkahelyen kezdtem, ott találkoztunk. Nem ismerjük egymást, pár mondatot váltottunk csak. Nem is közvetlen kollégám. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy talán tetszem neki, de nem történik semmi. Olyan mintha totál zavarban lenne még mindig, akárhányszor összefutunk. Látom hogy amúgy meg néz, de ha oda nézek lesüti a szemét.
Na most ha valaki ilyen, lehet ebből előbbre lendülni? Én nem akarok kifejezetten kezdeményezni, szerintem ez inkább a férfi dolga maradjon.
Derítsd ki és ha rá is vágja ő maga vagy más figyelj oda, hogy szingliként viselkedik-e.
(Milyen időben hív, mennyiszer elérhető és ilyesmik.)
"Én nem akarok kifejezetten kezdeményezni, szerintem ez inkább a férfi dolga maradjon."
Milyen kényelmes és egyszerű lenne. Itt viszont ha akarsz valamit, kénytelen leszel te kezdeményezni.
Ma már nem szégyen,ha a nőknis adnak pici jelet.
Nem kell túlzottan nyomulni,de pici kus huncutság belefér.
Valami keteszt kérdésekkek ki kell deríteni,hogy kapcsolatban van e.
Mert szerintem ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!