Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illike megkérdezni egy lánytól a 3. randin, hogy volt-e már valaha kapcsolatban?
"Neki kéne mondani, még ha szégyelli is, mert lehet valaki így eleve nem is randizna vele."
Prostizást dettó. Pontozzátok le ezt is. Kész, hogy csak a nőknek kell őszintének lenniük.
Pont azért kérdezem, mert nekem sem volt még barátnőm, és szeretnék erről vele őszintén beszélni.
Ő az első akivel a randizásig eljutottam.
Van egy érzésem hogy neki sem volt még (nem tudom miért, csak egy megérzés), és ha igazam van, akkor ez egy nagy közös pont lenne. Ha meg nincs igazam, akkor is szerintem joga van neki tudni hogy ilyen téren eléggé tapasztalatlan vagyok.
#6 Adom, de a végén 90%-ban úgysem őszinte senki.. mert inkább biztosra mennek a hazugsággal.. :(
Az a normális ha valakinek eszébe jut hogy joga lenne a másiknak tudni ilyen dolgokat. Ez egy jó teszt. Vagy örülni fog neki hogy nem volt még barátnőd, vagy elhajt emiatt. Ha elhajt, legalább nem pazarolja tovább az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!