Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaha megtudok majd őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha megtudok majd őszintén nyílni? Hogyan?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. A legtöbben Jégkirálynőnek hívnak a suliban. A fiúk egy ideig próbáltak hozzám közeledni De sikertelenül. Tudom hogy furcsa felfogásom van, de én annak akarom tartogatni magam akit igazán tudok szeretni.Őszintén.Minden felszínesség nélkül.Sosem feküdtem le senkivel , egypár kalandom volt, de ott is csóknál komolyabb dolog nem volt.Megpróbáltam már hogy bele tudnák-e szeretni fiúba,jó párszor, de nem ment. A vonzódással nem volt probléma, de úgy érzelmileg...nem is voltak érzelmek.De a szívem mélyén magányos vagyok, akarok valakit magam mellé , a fenébe is, de mi lesz ha sose jön majd senki? Mi van ha senki sem fog megragadni ?

2014. szept. 4. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
16éves vagy nem 30. 17/l
2014. szept. 4. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Valamit pontosítani akarok. Én nem a "nagy Ő"-t akarom csak valakit aki úgy igazán megfog.
2014. szept. 4. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
És milyen pasi fogna meg?
2014. szept. 4. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Idővel. :). Ráérszmég bőven!
2014. szept. 4. 19:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy nem tudom milyen pasi fogna meg. Nem találkoztam olyannal.Egy kikötés biztos: ne legyen analfabéta.
2014. szept. 4. 19:14
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
ráérsz még. Ma értékelendő h vki nem esik hasra egy egy nagydumás hülyegyerektől. Majd jön, ha nem várod, ha nem keresed, de vigyázz a kritériumokkal. Mértékkel. Mert lehet jó is, de ha túl válogatós vagy, akkor visszaüthet. Biztos van normális srác, akinek van két értelmes gondolata és a legszebb szava nem a ge*i.
2014. szept. 4. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem baj , hogy így gondolkodsz, ettől eltekintve még lehet ismerkedni. Sosem tudhatod kiben mi rejlik. A szerelmet nem lehet erőltetni. Ez valami ésszerűtlen dolog, ami csak úgy beléd üt és gyökeresen megváltoztat. Ne aggódj, mert mindenkinek van valahol egy párja.
2014. szept. 5. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki....ez még mindig jobb mint ez én stílusom. Fiú vagyok plusz 20 éves de nagyon érzelgős és 10 perc ismeretség után elkezdek lelkizni és érzelgősködni. Ha tudnád mennyi problémám volt nekem is emiatt....de nem tudok megváltozni
2014. szept. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!