Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy valaha a barátnője leszek?
3 hete alakul a dolog, nincs kimondva az, hogy együtt vagyunk, de majdnem minden estét együtt töltünk, nagyon jó úton haladunk afelé, hogy összejöjjünk. Mindig keres, szép szavakkal illet, tervez közös programokat egy-két hónappal későbbre is, úgyhogy ebből a szempontból nem is aggódnék, de...
Egy olyan pár napos kiruccanásra nem hívott, ahova a barátnőket is lehetett vinni és nem kellett volna semmit átszervezni ahhoz, hogy velük tarthassak. Találkoztam is már pár barátjával, tök jól kijöttünk.
Az egy dolog, hogy nem hívott, de mindig kerülte a témát, pedig segítettem az előkészületekben is. Szóval mondhatott volna annyit, hogy még korainak érzem, ezért nem hívtalak, tök okés lett volna, de egyszer sem mondott semmit, és félre értés ne essék, nem kéne magyarázkodnia, csak jó lett volna, ha elmondja, mi jár a fejében ezzel kapcsolatban (és eddig mindenről tudtunk beszélni, megnyíltunk egymásnak, szóval nem azzal van a baj, hogy nem tudja elmondani az érzéseit).
Illetve lesz következő vasárnap egy szülinap, ahonnan ugyancsak ismerek pár embert, és oda sem hívott, de ott is segítek az előkészületekben és így nagyon fura az egész.
Őszintén nagyon nem esik jól, de korainak érzem azt, hogy ilyesmi miatt kérdőre vonjam, amikor nem vagyok a barátnője.
Azt jelenti ez szerintetek, hogy nem akar komolyabbat, csak kényelmes neki ez, ami most van, és ezért nem visz a barátaival közös programokra, mert úgy sem leszek soha a barátnője?
Ha megmagyarázná akkor kevésbé esne rosszul, de erre meg nem tudom, hogy rákérdezhetek-e, nem venné-e ki magát hülyén, hogy emiatt kérdőre vonom...
Nem gondolom, hogy ettől függetlenül nem szeretne tőled komolyabbat. Szerintem ő csak korainak érzi még, hogy belecsöppenj ebbe a közegbe, ahova ténylegesen a barátnők mennek el, és úgy mutasson be ennek az összeszokott csapatnak, hogy szinte ő sem ismer még régóta.
Azt írtad, hogy szerencsére mindenről tudtok beszélni. Nincs abban semmi tolakodó, hogyha rákérdezel. Most kapóra is jön a jövő heti szülinap, szerintem ne legyél rest, kérdezz rá, hogy egyébként oda nem tarthatnál vele, ha már az előkészületekbe úgyis bevont? Mondd, hogy te nem akarsz akadékoskodni, természetesen megérted, hogyha számára ez korai, viszont benned meg egy kérdőjel van emiatt, mert nem tudod mit miért csinál. Ne támadj, tényleg csak érdeklődően kérdezz, és fogadd el a nemleges választ is. Szurkolok!
Nálam alap, hogy ha "nincs kimondva, hogy együtt vagyunk", akkor még részemről nagyon korai szexelni. Te pedig 3 hete együtt töltesz szinte minden estét egy olyan férfival, akivel nem is vagytok együtt, csak összejártok jól érezni magatokat. Ez egy szexkapcsolat tökéletes leírása, amibe te (jelenleg) többet látsz bele.
Nem mondom, hogy a mostani helyzetben vond meg a szexet, ha már egymásnak estetek x alkalommal, de 1. Ha esetleg nem ő lenne a nagy Ő, akkor a következő bimbózó kapcsolatodnál kicsit változtass a sorrenden. 2. Mielőbb derítsd ki, hogy ő is akar-e tőled kapcsolatot, vagy csak kényelmes neki a "szex+jó társaság+nincs kötöttség" felállás. (az #1-es puhatolózó megoldása nekem is tetszik - nem erőszakos, nem gyanusítgatós, de a lényegre tör)
"Azt jelenti ez szerintetek, hogy nem akar komolyabbat, csak kényelmes neki ez, ami most van, és ezért nem visz a barátaival közös programokra, mert úgy sem leszek soha a barátnője?"
Igen, azt jelenti.
Én nem értek egyet azzal, hogy puhatolóz egyáltalán. Ha egyszer benne van a kezed a szervezésben, akkor illene meghívni téged! Alap!
Különösen azt figyelembe véve, hogy a kettőtök kapcsolata elmondásod szerint nagyon jó. Tegyük fel, hogy barátság extrákkal fajta kapcsolatban vagytok az ő meglátása szerint. Még olyankor is az ember a másikat udvariasságból meghívja hiszen barátok vagytok nemcsak szexpartnerek. Ő igazság szerint pontosan szexkapcsolatra tart és ennyi. Persze lelkizik, hogy nehogy vége legyen, vagy kialakulhat belőle barátság extrákkal, de több nincs ebben nyilván.
Puhatolózz természetesen ha jónak látod, legalább meglátod hogyan reagál a kérdésedre, vagy ott a helyszínen hogyan viselkedik veled. De nagy a valószínűsége annak, erőltetett menet lesz részéről...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, felhoztam neki a témát, mindent meg tudtunk beszélni, kiderült, hogy el akart hívni magával, de nem akart bedobni hirtelen egy nagyobb, már összeszokott társaságba.
Ennek kapcsán azt is megbeszéltük, hogy hova halad a dolog kettőnk között, és kiderült, hogy velem szeretne lenni, úgyhogy a saját kérdésemre a válasz, hogy van esélye, hogy a barátnője legyek, sőt nem is kicsi, mert az lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!