Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi találkozik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi találkozik velem úgy, hogy barátnője van, akkor ez már azt jelenti, hogy képben vagyok nála?

Figyelt kérdés

2021. jan. 4. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Mondhatni így is, igen.
2021. jan. 4. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit. Meg akar fektetni a párja mellett. Ha meg kiderülne olyan gyorsan felszívódna, hogy ne tudd meg. Te lennél a csúnya rossz k-va aki elcsábította, rányomult. Saját bőrömön tapasztaltam mennyire nagy ívben el kell kerülni az ilyen patkány pasikat.
2021. jan. 4. 09:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz akár a szeretője is 🤷‍♂️ ha el tudod viselni a másodhegedűs szerepet.
2021. jan. 4. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy tud róla a csaj vagy nem
2021. jan. 4. 09:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Arra nincs esély, hogy engem akarjon új barátnőnek?
2021. jan. 4. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne, de elég kicsi. Valószínű hogy csak meg akar fektetni. Ha mégis kellesz, akkor majd te leszel a következő, akit dobni fog egy újabb punciért. 🤷‍♂️
2021. jan. 4. 09:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenre van esély, akár a lottó 5-ösre is, csak nem sok.

De tisztességes ember szakít, ha nem boldog, és utána kezd el ismerkedni. Nem pedig akkor szakít, ha már nyeregben van másnál.

2021. jan. 4. 09:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Szex után még meggondolhatja magát
2021. jan. 4. 09:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki azt hajtogatja, hogy a pasihoz nem megfelelő a nője? Szállj már le róla.

Én is találkoztam ezer éve nem látott gimis barátommal, semmit nem akartam tőle. Olyan csoporttársammal is leültem kávézni, akinek szintén kapcsolata van. Egyiken sem akartunk semmit.

2021. jan. 4. 09:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kérdező. Ennyire te sem lehetsz naiv. Az ilyen minek hagyná ott a biztos meleg ágyat, ha mellette el is járhat máshová és mindig vissza tud térni? Te megengednéd neki? Tudnál nyugodtan aludni, hogy veled ugyanez lenne? Abban ne nagyon reménykedj, hogy megváltozik.
2021. jan. 4. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!