Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
a csaj a bugyijairól kezdett el egyértelműen beszélni milyen van rajta minket hord.
társkeresőben véletlenül húztam jobbra. nem jött be. haverok mondták hogy menjek el randira.
én nem adtam alá a lovat próbáltam kerülni minden intim témát. nem mondtam semmit neki csak passzív voltam. de belülről nagyon kínos volt.
mert én egy tipik béna lúzer voltam akinek a csaj még így próbál is segíteni hogy induljon el valami tüzes téma.
nagyon ciki rám nézve.
Ez nem tudom nekem ciki e, de én akkor úgy éreztem.
Nő vagyok, volt kb 30 matchem akik nem írtak rám, úgyhogy egyik nap amikor éppen unatkoztam ráköszöntem mindegyikre. Képet nem néztem meg így utólag, gondoltam ha jobbra húztam akkor helyesnek találtam. Na a gáz az volt, hogy egy srác két profilt is csinált és én mindkettőnek írtam. A képein ő volt, csak másmilyen stílusú képek voltak. Erre mindkét profilból írta, hogy milyen gáz vagyok, hogy nem vettem észre, hogy egy embernek két profilja van és jól bedőltem a cselnek. Szétváltam egyből.
Véletlenül odakaptam egy sebhelyhez randi közben, nem vettem észre, hogy folyik a vér, a randipartnerem szólt...
Ami a randipartner részéről volt kicsit kínos: az első 3/4 órában az egészségügyi bajairól picsogott, utána egy óráig az a téma, hogy a munkahelyén ki milyen hülye. Aztán meg az egyik híresebb ügyfelükről beszélt... olyan személyes adatokat osztott meg, hogy csak pillogtam... én nem gondolom, hogy ezt normális lenne egy vadidegennek elmondani. Ráadásul tudta, hogy aznap nem érek rá egy bizonyos idő után, ennek ellenére folyamatosan erősködött, hogy menjünk még ide meg oda, már-már ijesztő módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!