Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek lett valaha jo vege?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek lett valaha jo vege?

Figyelt kérdés
Rairni valakire ujra aki napok ota nem valaszol?
jan. 1. 21:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%

8

Akkor felejtős szerintem, 1 hét levelezés után... Feleslegesen írnál rá.

jan. 1. 21:47
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meg benne 100% biztos, hogy ne erdekelnem...
jan. 1. 21:48
 13/35 A kérdező kommentje:
Ha meg ghostol ugyse fogom latni az eletben, ezert vesztenivalom 0
jan. 1. 21:48
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
Mégha netalán nem írnál rá, de nem törölnéd és ő rád írna még akkor sincs nála esélyed hiszen csak mint egónövelő leszel szemében és a hülye aki ugrik mint a kutya mert olyan papucs. De tessék ha szerinted nincs vesztenivalód bár van - ÖNBECSÜLÉS - akkor hajrá, írj neki nyugodtan.
jan. 1. 21:51
 15/35 anonim ***** válasza:
80%
Ha érdekelnéd, nem hagyna szó nélkül faképnél. Ráírhatsz de ebből komoly dolgokra ne számíts szerintem.
jan. 1. 21:53
 16/35 A kérdező kommentje:
De ki elott vesztem el az onbecsulesem?
jan. 1. 21:57
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Mi a jó vég? Neked már a lezárás is az lenne, vagy csak az, ha van esély további randizásra, párkapcsolatra? Én ilyen esetben írtam rá emberkére, hogy mi van (nem kérdőre vonva, csak megkérdeztem, hogy hogy van), akkor legalább megírta, hogy megismert vkit "útközben", és nem volt ott az az idegesítő bizonytalanság.
jan. 1. 22:03
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? ÖNbecsülés a szó neve.
jan. 1. 22:03
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne piríts rá semmiképp. Csak érdeklődjél, simán lehet hogy depizget. Jó persze vannak a barom direkt ghostingoló köcsögök, de miattuk nem kell mindenkinek parázni, mert azért sokszor van más indok is. Ha meg nem érdekled, akkor is csak jól esik neki ha kedvesen érdeklődsz nem anyázva.
jan. 1. 22:23
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként írok. Ha valaki TÉNYLEG érdekel, azt nem hanyagolom napokig. Szerintem őt felejtsd el.
jan. 1. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!