Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért buknak a csajok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a csajok az ilyen pasikra?

Figyelt kérdés

Miért buknak a csajok az olyan pasikra akik"menők"(cigi, pia, drog stb.) meg bunkók, minimum 5 tantárgyból állnak bukásra...vajon az ilyen srácokból mi lesz felnőtt korukban, hogy fognak eltartani egy családot?

16/F

2010. nov. 6. 20:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Volt egy nagyon kedves, figyelmes, helyes fiú, aki nagyon szerelmes volt belém. Csomó sms, mindig kinyitotta az ajtót, okos is volt.

Jött egy másik fiú. Minden hétvégén buli, pia, cigi, fű, bukásra áll 3 tantárgyból, bunkó, de minden lány él hal érte.

A kettő közül választhattam.

2010. nov. 6. 23:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Ja és igen. A másodikat választottam.

Egyszerűen szexi, laza, aki otthonülő stréber meg sokszor kicsinyes, groteszk.

Ne vegye ezt senki magára, mert mindenki másmilyen ez csak egy szöges ellentéte volt a bunkó fiúknak, akikért döglenek a csajok.

2010. nov. 6. 23:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Mert jónak lenni unalmas :) 29/f
2010. nov. 7. 01:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Attól még h jól tanulsz meg ügyes vagy abból közel nem biztos, valószínűnek sem mondanám, hogy eltartasz emberhez méltó körülmények között egy családot-főleg vidéken-. (de olyan színvonalon biztos, hogy nem, ahogyan azt a legtöbben elképzelik) De még seggnyaláshoz is kell tehetség. Az se biztos megélhetési forrás, hogy majd én seggeket fogok nyalni, ha nagy leszek (hülyén hangzik de ismerek olyat aki ezt tényleg komolyan gondolja) :D

Az értelmesebb csaja ugyanígy tudja ezt(max így nem mondja ki,hnem egyszerűbben értelmesebben:D), és azért mert legalább fiatalon nem szeretne unatkozni az ilyenek mellett mint pl.: Te is lehetsz...:) Ez nem azt jelenti hogy rbancok lesznek sajnos:( kár pedig sokkal könnyebb lenne úgy p*nát találni ha mind1ik az lenne(mondjuk így legalább van izgalom, van kihívás)... jah meg a alkohol az jó:D-mértékkel- dohányozni meg nem cigizem:P csak néhanapján fű:) Meg mindenki úgy él ahogy szeretne, ehhez könnyebb idomulni mintsem ellenkezni.

Most nézd meg, hogy én is mennyit gépeltem pedig a véleményed nem fog megváltozni. Sőt minden bizonnyal emlékezni sem fogsz rám. De hogy en maradjál kritika hiányában: a kérdést sem azért tetted föl, mert nem tudnád a választ, inkább olyan mint egy az egódból született képződmény aminek közel sem az a célja, hogy pl.: engem áttérítsen az általad helyesnek vélt útra hanem hogy a vágyaidat, az önértékelésedet kielégítse. Ezt én nem ítélem el, szimplán "dolgoznak benned az ösztönök" ahogy mindannyiunkban, bennem is. 14/f

2010. nov. 7. 02:34
 25/27 anonim ***** válasza:

ma 02:34

14 éves kisgyerek létedre füvezel, meg piálsz? Miért is nem vagy még valami átnevelő kényszerintézetben, kisfiam?

2010. nov. 7. 08:12
 26/27 anonim ***** válasza:

Én se buktam soha az ilyen fiúkra.

Most is olyan barátom van, aki normális, nem drogozik, nem balhézik, egy nyugodt, kedves férfi.

21/L

2010. nov. 7. 10:49
 27/27 anonim válasza:
Rossz társasába jársz. Nálunk tudomásom szerint a lányok körében nem szokás az ilyeneket szeretni.
2010. nov. 22. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!